مراکز درمانی زنجان برای پاسخگویی به حوادث در آماده باش هستند

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سعید سرداری روز سه شنبه در ادامه برنامه نظارت بر عملکرد مراکز درمانی در ایام نوروز ضمن بازدید از مراکز خدمات جامع سلامت ویر، خیرآباد، مرکز شهری-روستایی سلطانیه، شبکه بهداشت و درمان و پایگاه فوریتهای پزشکی سلطانیه، افزود:طبق برنامه ریزیها تمامی مراکز درمانی شبانهروزی دولتی و خصوصی استان اعم از کلینیکها و درمانگاهها، مراکز دندانپزشکی و داروخانهها در تعطیلات نوروز فعالیت دارند.
سرداری افزود: اگرچه بار خدمات درمانی سرپایی و بستری در ایام نوروز، به طور عمده بر عهده دانشگاه علوم پزشکی قرار دارد، اما مراکز خصوصی دارای مجوز فعالیت شبانهروزی نیز موظفند به شهروندان خدمت ارائه کنند و با متخلفان برخورد قانونی صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه در تمام بیمارستانهای استان خدمات فوق تخصصی تا گروههای پرستاری و درمانی در تعطیلات نوروزی آماده خدمت رسانی هستند، اظهار داشت: طبق روال گذشته، ارتباط بین مراکز دولتی و خصوصی تنگاتنگ خواهد بود تا مشکلی به وجود نیاید.
سرداری با بیان اینکه تیمهای پاسخگو در تعطیلات نوروز در سطح ستاد معاونت درمان فعال خواهند بود، افزود: تیمهای ارزیابی سریع، پشتیبانی و کمیته بحران برای همه بیمارستانها تعیین شده و فعال است.
وی با بیان اینکه هم اکنون یک هزار و ۸۸۰ تخت بیمارستانی و غیر بیمارستانی در استان فعال است، خاطرنشان کرد: این تعداد تخت در استان ثابت بوده و زنجان نسبت به میانگین کشوری با ۱.۸ تخت به ازای ۱۰۰ هزار نفر بالاتر از میانگین کشوری است.
سرداری گفت:با توجه به آغاز دور دوم تعطیلات نوروزی، آگاهیبخشی بیشتر درباره رعایت اصول ایمنی در سفرها ضروری است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به نقش مؤثر کمپین «نه به تصادف» در کاهش حوادث جادهای، گفت: این پویش در کشور به یک گفتمان تبدیل شده و سوانح جادهای شیب نزولی داشته است.
وی در ادامه با نظارت بر روند ارائه خدمات بهداشتی، درمانی، پرستاری و آزمایشگاهی در شهرستان سلطانیه با تأکید بر ضرورت تأمین نیازهای بهداشتی و درمانی مردم محلی، خواستار ارائه خدمات با بالاترین کیفیت و کاهش ارجاع غیر ضروری بیماران به سایر مراکز درمانی شد.