آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۵۱۹۱

دومین پرتماشاگرترین مسابقات ورزشی ایران در اسفراین برگزار شد + فیلم

مسابقات کشتی با چوخه اسفراین با حضور ۲۰۰ ورزشکار و در حضور وزیر ورزش و جوانان با ده‌ها هزار تماشاگر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار استان های خبرگزاری دانشجو، مسابقات کشتی با چوخه اسفراین که به عنوان دومین مسابقات پرتماشاگر پس از دربی پایتخت مطرح است، امروز با حضور ده ها هزار نفر از مردم و با حضور وزیر ورزش برگزار شد.

در این مسابقات بالغ بر ۲۰۰ ورزشکار در پنج وزن به رقابت پرداختند.

این رویداد ورزشی به عنوان بزرگترین رویداد گردشگری تک مکانی و تک زمانی کشور شناخته می شود که بیش از ۵۰ هزار تماشاگر مشتاق از شهرستان های دور و نزدیک برای دیدن آن در محل حضور می یابند.

کد ویدیو

کشتی سنتی باچوخه خراسان شمالی از ورزش های پرطرفدار در این خطه است که به عنوان میراث معنوی در سال ۸۷ به شماره ۳۰ در فهرست آثار ملی میراث ناملموس کشور ثبت شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار