آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۶۲۳۰
برای اولین بار در کشور

تولید انبوه دستگاه‌های برونکوسکوپ ایرانی

دستگاه‌های پزشکی برونکوسکوپ (دستگاه معاینه راه‌های هوایی)، برای اولین‌بار در کشور، با حمایت شرکت صنایع پیشرفته رضوی به تولید انبوه رسید.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، مدیرعامل شرکت صنایع پیشرفته رضوی گفت: در قالب قراردادی و با صرفه‌جویی ارزی، ۵۰ دستگاه پیشرفته از این مدل مطابق با استاندارد‌های جهانی، توسط شرکت فناوری نوین سلامت اردیبهشت، تولید و در موعد مقرر تحویل شد.

احسان سابقی‌نیا افزود: این اقدام تحولی در صنعت تجهیزات پزشکی کشور رقم زده و دسترسی مراکز درمانی به این فناوری را، تسهیل کرده است.

وی ادامه داد: این طرح ملی که با حمایت شرکت اردیبهشت از شرکت‌های تحت حمایت صنایع پیشرفته رضوی و نیز مشارکت وزارت صنعت معدن و تجارت، وزارت بهداشت و معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری انجام شد، نقطه عطفی در توسعه تجهیزات پزشکی داخلی، به شمار می‌آید.

مدیر عامل شرکت صنایع پیشرفته رضوی، این اقدام را در راستای خودکفایی کشور در حوزه تجهیزات پزشکی عنوان کرد و گفت: دستگاه‌های یاد شده، با استاندارد‌های لازم تولید و پیش از تحویل، در بیمارستان‌های منتخب مورد آزمایش قرار گرفته و تأییدیه‌های لازم را نیز، دریافت کرده است.

او با اشاره به مشکلات تأمین تجهیزات پزشکی به دلیل نوسانات ارزی و تحریم‌ها، تاکید کرد: تولید این دستگاه‌ها در داخل کشور، علاوه بر کاهش وابستگی به واردات، موجب تسهیل در دسترسی مراکز درمانی به تجهیزات باکیفیت، کاهش هزینه‌ها و ارائه خدمات پس از فروش، سریع‌تر، خواهد شد.

سابقی‌نیا درباره کسب مجوز‌های لازم هم گفت: دستگاه‌های برونکوسکوپ تولید شده، همه مجوز‌های لازم از اداره کل تجهیزات پزشکی را دریافت کرده و مطابق با استاندارد‌های بین‌المللی طراحی شده است.

وی تصریح کرد: این اقدام، نقطه عطفی در توسعه فناوری‌های پزشکی در ایران و گامی مهم در مسیر خودکفایی کشور در تولید تجهیزات حیاتی درمانی، محسوب می‌شود.

برونکوسکوپی، روشی است که به پزشکان اجازه می‌دهد به ریه‌ها و مجرای هوا نگاه کنند و معمولاً توسط یک پزشک متخصص در اختلالات ریه (یک متخصص ریه) انجام می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار