کد خبر:۱۲۴۵۹۷۵
با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری؛

نخستین سمپوزیوم هوش مصنوعی در سلامت، تابستان ۱۴۰۴ برگزار می‌شود

دانشگاه صنعتی امیرکبیر در تابستان ۱۴۰۴، میزبان نخستین سمپوزیوم هوش مصنوعی در سلامت با حمایت معاونت علمی و محوریت هوشمندسازی بیمارستان خواهد بود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو ، به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، نخستین سمپوزیوم هوش مصنوعی در سلامت با محوریت «هوشمندسازی بیمارستان» به همت پژوهشکده فناوری سلامت دانشگاه صنعتی امیرکبیر در تابستان ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد. این رویداد، فرصتی برای گردهمایی اساتید، متخصصان و صاحب‌نظران حوزه هوش مصنوعی و سلامت است تا به بررسی راهکارهای نوآورانه در هوشمندسازی بیمارستان‌ها بپردازند.

در این سمپوزیوم، متخصصان به ارائه مقالات و سخنرانی‌هایی در خصوص راهکارهای جهانی و مدل‌های بومی توسعه بیمارستان هوشمند و استفاده از هوش مصنوعی در مدیریت بیمارستان خواهند پرداخت.

محورهای تخصصی این رویداد شامل موضوعات متنوعی از جمله هوش مصنوعی به عنوان دستیار رئیس بیمارستان، مدیریت منابع و زنجیره تأمین بیمارستانی با هوش مصنوعی، بهینه‌سازی تجربه بیمار با هوش مصنوعی، اتوماسیون و رباتیک در بیمارستان هوشمند، پایش و نظارت هوشمند بر سلامت بیماران، اینترنت اشیا و تجهیزات پزشکی هوشمند، توانمندسازی پزشکان و کارکنان در بیمارستان هوشمند، سیستم‌های پشتیبان تصمیم‌گیری مبتنی بر هوش مصنوعی و توسعه رابط‌های مغز-رایانه برای بیماران بستری در بیمارستان است. همچنین مسائل اخلاقی، قانونی و امنیتی در استفاده از هوش مصنوعی در بیمارستان نیز مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

همزمان با برگزاری سمپوزیوم، جشنواره فستاک هوشمندسازی بیمارستان نیز به منظور حمایت از ایده‌ها و محصولات فناورانه در این حوزه برگزار می‌شود و از ایده‌ها و محصولات برتر حمایت به عمل خواهد آمد.

آخرین فرصت برای ارسال مقالات به این سمپوزیوم، ۳۰ اردیبهشت‌ماه است. اساتید و صاحب‌نظران علاقه‌مند به ارائه مقاله و یا شرکت در جشنواره فستاک، می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام به وب‌سایت رویداد به آدرس www.aiihs.ir مراجعه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار