کد خبر:۱۲۴۶۲۴۵

افزایش سفر‌های نوروزی و کاهش آمار مرگ و میر نسبت به سال گذشته

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس از بررسی عملکرد دستگاه‌های مسئول در سفر‌های نوروزی در نشست امروز کمیسیون عمران خبر داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، عبدالجلال ایری در تشریح نشست امروز یکشنبه (۱۷ فروردین ماه) کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: دستور کار نخست این جلسه بررسی عملکرد بانک شهر در اجرای قانون جهش تولید مسکن و میزان پرداخت تسهیلات متناسب با سهمیه تعیین‌شده از سوی بانک مرکزی بود. در همین راستا، مدیرعامل بانک شهر گزارشی از اقدامات انجام‌شده ارائه کرد که در نهایت مقرر شد سازمان امور مالیاتی، بر اساس میزان انحراف این بانک از تکالیف قانونی، جریمه مالیاتی مطابق قانون اخذ کند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: یکی از موانع اصلی اجرای قانون جهش تولید مسکن، عدم همکاری برخی بانک‌ها در پرداخت تسهیلات است. این نشست نیز در ادامه سلسله جلسات بررسی عملکرد بانک‌ها برگزار شد تا از طریق الزام قانونی، روند ساخت مسکن که نیاز اساسی امروز کشور است شتاب بیشتری بگیرد.

ایری تصریح کرد: در ادامه جلسه، عملکرد دستگاه‌های اجرایی در سفر‌های نوروزی نیز با حضور نمایندگان تمام نهاد‌های مرتبط مورد بررسی قرار گرفت.

وی توضیح داد: طبق گزارش‌ها، در نوروز امسال حدود ۵۵۰ میلیون تردد ثبت شده که نسبت به سال گذشته افزایش یافته است. با این حال، متأسفانه بیش از ۸۵۰ نفر از هموطنانمان در تصادفات جاده‌ای جان خود را از دست داده‌اند. اگرچه این رقم نسبت به سال قبل کاهش یافته، اما همچنان نگران‌کننده است.

ایری اضافه کرد: از سوی دیگر طبق گزارش‌های ارائه شده آمار تخلفات جاده‌ای نیز حدود سه برابر افزایش یافته است؛ البته بخشی از این افزایش، ناشی از توسعه سامانه‌های ثبت تخلف و دوربین‌های کنترل جاده‌ای بوده است.

وی افزود: استان‌های کرمان، فارس، سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی و خوزستان بیشترین آمار تصادفات را به خود اختصاص داده‌اند که این مسئله ضرورت ایمن‌سازی راه‌های این مناطق را دوچندان می‌کند. تنها در یک سانحه رانندگی در استان کرمان، ۱۵ نفر جان خود را از دست دادند. این حادثه نیز در کمیسیون به‌طور ویژه بررسی شده و با متخلفان آن برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس خاطرنشان کرد: پایین بودن ایمنی خودرو‌ها نقش بسزایی در این آمار نگران‌کننده دارد. از سوی دیگر، وزارت راه و شهرسازی نیز باید در زمینه ایمنی و استانداردسازی جاده‌ها گام‌های جدی‌تری بردارد. کمیسیون عمران با افزایش نظارت بر دستگاه‌های مرتبط، در تلاش است کاهش تصادفات جاده‌ای را متناسب با اهداف برنامه هفتم دنبال کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار