آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۶۶۴۹

وضعیت بحرانی منابع آبی سیریک

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: با توجه به شرایط کم‌آبی شدید در این منطقه و مشکلات ناشی از آن، ضرورت اقدامات فوری و برنامه‌ریزی دقیق جهت تامین آب شرب مردم به ویژه در مناطق با کمبود شدید، احساس می‌شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مهرداد حسن‌زاده مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان در جلسه بررسی وضعیت بحران آب در شهرستان سیریک با اشاره به وضعیت بحرانی منابع آبی این شهرستان گفت: باتوجه به شرایط کم‌آبی شدید در این منطقه و مشکلات ناشی از آن، ضرورت اقدامات فوری و برنامه‌ریزی دقیق جهت تامین آب شرب مردم به ویژه در مناطق با کمبود شدید، احساس می‌شود.

وی افزود: در راستای رفع بحران آبی، اقدامات کوتاه‌مدت و بلندمدت در دستور کار قرار گرفته است، در این جلسه مقرر شد که به منظور تأمین نیاز‌های فوری آب سه دستگاه تانکر آبرسانی در سریع‌ترین زمان ممکن به شهرستان ارسال و فعالیت خود را آغاز کنند.

حسن‌زاده همچنین از استقرار دو اکیپ تعمیرات جدید به منظور رفع شکستگی‌های شبکه آب و نیز اعزام گروهی از کارشناسان و متخصصین آبفای استان برای کمک به مدیریت بحران آب در شهرستان خبر داد و عنوان کرد: تلاش خواهیم کرد که در کوتاه‌ترین زمان ممکن مشکلات اساسی آب شهرستان سیریک را حل کرده و شرایط را برای تأمین آب شرب مردم بهبود بخشیم.

مدیرکل مدیریت بحران استان هرمزگان افزود: برای رفع مشکل اساسی و پایدار آب در شهرستان سیریک، پیگیری‌هایی در سطح ملی برای افزایش ظرفیت تولید آب شیرین‌کن در منطقه زیارت صورت خواهد گرفت.

وی تاکید کرد: همچنین مطالعات لازم جهت احداث یک واحد آب شیرین‌کن جدید در دهستان بیابان با همکاری وزارت نیرو، مدیریت بحران استانداری و شرکت آب و فاضلاب استان آغاز خواهد شد.

حسن‌زاده در پایان بر لزوم همکاری و هم‌افزایی تمام دستگاه‌ها و نهاد‌های ذی‌ربط تاکید کرد و گفت: تمامی دستگاه‌ها باید با هم‌افزایی و همکاری مستمر برای رفع بحران‌های آبی استان، بخصوص شهرستان سیریک، اقدام کنند تا از مشکلات جدی در آینده جلوگیری شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار