آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۷۲۹۳
سرار علی افضلی:

ما به بد عهدی شما ایمان داریم، معنی جواب ایران به نامه آمریکا است

جانشین فرمانده سپاه حضرت قمر بنی هاشم علیه السلام گفت: جمهوری اسلامی در پاسخ نامه ترامپ جواب هوشمندانه‌ای داد و فرمودند ما مذاکره‌ای غیرمستقیم با آمریکا داریم چراکه خواست اعلام کند ما بدعهدی شما را میدانیم و اعتمادی به شما نداریم.

ما به بد عهدی شما ایمان داریم، معنی جواب ایران به نامه آمریکا است

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، جانشین فرمانده سپاه حضرت قمر بنی هاشم علیه السلام صبح امروز در آئین غبارروبی گلزار شهدای گمنام شهرکرد که با حضور جمعی از هنرمندان و رییس و کارمندان حوزه هنری استان به مناسبت روز هنر انقلاب اسلامی برگزار شد، گفت: ۲۰ فروردین ماه روز بسیج هنرمندان، فناوری ملی هسته‌ای و متبرک به شهادت مرتضی آوینی است لذا خدا را شاکریم که چنین روزی در کنار قبور شهدا هستیم.

سردار علی افضلی افزود: وقتی تاریخ را برگ می‌زنیم و به سال ۵۸ می‌رسیم بزرگترین تهدید بعد از ۱۳ آبان را می‌بینیم که امام از بزرگترین تهدید بزرگترین فرصت تاریخی را به وجود آوردند و در عرصه فرهنگ و هنر تا به امروز کارهای ارزشمند و فاخری توسط هنرمندان انقلابی و متعهد تولید شده است.

وی به مذاکره آمریکا با ایران اشاره کرد و ادامه داد: نامه‌ای که ترامپ برای ایران نوشت و توسط امارات به مسئولان رساندن که جواب کارشناسی با مشورت رهبر معظم انقلاب اسلامی به این نامه داده شد.

سردار افضلی بیان کرد: در این جواب صریح اعلام شد که ما آغازگر جنگ نخواهیم بود و ما هرگونه تهدیدی را با قدرت جواب خواهیم داد، دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیستیم اما نیاز ملت خود را از این علم مرتفع خواهیم کرد.

جانشین فرمانده سپاه حضرت قمر بنی هاشم(ع) اظهار کرد: ترامپ یک دو راهی را با تهدید شامل مذاکره مستقیم یا جنگ برای ایران گذاشته بود که پذیرش هرکدام به نفع دشمنان دین و ایران بود و سابقه این دشمنی از زمان انقلاب نیست بلکه از سال ۱۳۳۰ این دشمنی را می‌بینیم و اولین کارشکنی‌ها مشخص است.

افضلی گفت: ولی جمهوری اسلامی جواب هوشمندانه‌ای داد و فرمودند ما مذاکره‌ای غیرمستقیم با آمریکا داریم چراکه خواست اعلام کند ما بدعهدی شما را میدانیم و اعتمادی به شما نداریم.

ما به بد عهدی شما ایمان داریم، معنی جواب ایران به نامه آمریکا است

وی ادامه داد: امروز در اوضاعی هستیم که دشمن به راحتی ظلم می‌کند و این ظلم به مردم مظلوم فلسطین و غزه را آشکارا اطلاع رسانی می‌کنند لذا روزهای آینده روزهای سرنوشت سازی است تا امت اسلام یک بار دیگر حمایت خود را از مکتبی که ما پیرواش هستیم اعلام کند.

افضلی در پایان گفت: در روزهای آینده برنامه‌ها و تجمعاتی در راستای محکوم کردن این ظلم‌ها اتفاق می‌افتد که امیدواریم به کمک شما، به قلم شما و با هنر شما اطلاع‌رسانی شود و اثر خود را بگذارد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار