
تمرکز شورای فنی کهگیلویه و بویراحمد بر تکمیل پروژههای نیمهتمام در سال ۱۴۰۴
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، نخستین نشست شورای فنی استان کهگیلویه و بویراحمد در سال ۱۴۰۴، روز چهارشنبه ۲۰ فروردینماه به ریاست عیسی شهامت، معاون امور عمرانی استانداری، در سالن معاونت عمرانی برگزار شد.
عیسی شهامت در این نشست با اشاره به اهمیت تعیین خطمشی سالانه در نخستین جلسه شورا، گفت: همانطور که معمولاً جلسات ابتدایی به تعیین جهتگیریها اختصاص دارد، در این جلسه نیز دستور کار شورای فنی تبیین شد و قوانین، مقررات و بخشنامههای ابلاغشده مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی افزود: این جلسات عمدتاً به بررسی کلیات اختصاص دارند و همکاران نیز با مشارکت فعال، چالشها و مشکلات پروژههای عمرانی را مطرح میکنند.
شهامت با بیان اینکه رویکرد استان در سال جاری تمرکز بر تکمیل پروژههای نیمهتمام است، تأکید کرد: ترجیح ما بر آن است که از تعریف پروژههای جدید خودداری کرده و تمرکز را بر بهروزرسانی مدارک فنی و خدماتی پروژههای در حال اجرا بگذاریم.
معاون عمرانی استاندار با اشاره به ضرورت تسریع در روند اجرای پروژهها، اظهار داشت: در راستای منافع عمومی و رعایت حقوق بخش خصوصی، تلاش داریم با همکاری پیمانکاران موجود و با بهرهگیری از اعتبارات تخصیصیافته، روند اجرای پروژهها را تسریع کنیم.
وی ضمن اشاره به برخی مشکلات موجود در روند اجرای پروژهها گفت: متأسفانه برخی پیمانکاران به دلایل مختلف حاضر به ادامه همکاری نیستند که این موضوع موجب رکود پروژهها و ایجاد مشکلاتی در مسیر توسعه میشود. تعیین تکلیف این موارد یکی از اولویتهای شورای فنی خواهد بود.
شهامت در ادامه سیاست کلی شورای فنی را چنین تبیین کرد: تأکید داریم که پروژهها با هدف تکمیل طرحهای قبلی و بر اساس زمانبندی مشخص پیش بروند.
وی در پایان از برنامهریزی برای افتتاح و کلنگزنی پروژههای عمرانی در طول سال جاری خبر داد و ابراز امیدواری کرد با همکاری دستگاهها و پیمانکاران، شاهد پیشرفت چشمگیر طرحهای عمرانی در سال ۱۴۰۴ باشیم.
در ادامه این نشست، آرش مصلح، مدیرعامل شرکت آب منطقهای کهگیلویه و بویراحمد، با تأکید بر نقش دفاتر «قراردادها» و «فنی» در مدیریت پروژههای آبی، اظهار داشت: تمام مراحل پروژههای آبی از مطالعات تا تحویل نهایی، توسط این دفاتر ساماندهی میشود.
مصلح با اشاره به اجرای ۱۲۹ پروژه کوچک و بزرگ در استان، افزود: سال گذشته ۱,۳۶۰ میلیارد تومان و امسال ۳ هزار میلیارد تومان اعتبار مصوب داشتهایم. تنها در ۲۰ روز نخست سال جاری، سه مناقصه بزرگ به ارزش ۱۰۰ میلیارد تومان برگزار شده است.
وی همچنین از برگزاری ۱۴۰ مناقصه عمرانی طی سه سال گذشته خبر داد که منجر به انعقاد قراردادهایی به ارزش بیش از ۲ هزار میلیارد تومان در بخش عمرانی و ۳۲۵ میلیارد تومان در حوزه جاری شده است.
مدیرعامل آب منطقهای استان از برنامهریزی برای برگزاری سه مناقصه بزرگ دیگر با اعتباراتی بین ۱,۰۰۰ تا ۱,۲۰۰ میلیارد تومان در اردیبهشت و خردادماه خبر داد و گفت: اجرای این پروژهها منجر به پوشش ۹۰ درصدی آب شرب پایدار، تبدیل ۶۰ هزار هکتار به اراضی کشاورزی و تولید ۲۰۰ مگاوات انرژی برقآبی خواهد شد.
مصلح در پایان، همکاری مستمر با سازمان مدیریت و برنامهریزی و معاونت عمرانی استانداری را عامل موفقیتهای اخیر دانست و ابراز امیدواری کرد با حمایت مسئولان، تحولی چشمگیر در حوزه آب، کشاورزی و اشتغال استان رقم بخورد.