آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۷۸۰۰
رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران مطرح کرد

به رسمیت شناختن حق ساحل‌نشینان در قانون جدید ته‌لنجی

رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران گفت: با تصویب قانون جدید ته‌لنجی (کالای همراه ملوان)، برای نخستین بار حق ساحل‌نشینان به رسمیت شناخته شده است.
به رسمیت شناختن حق ساحل‌نشینان در قانون جدید ته‌لنجی

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدعلی دهقان‌دهنوی در نشست با ساحل‌نشینان شهرستان تنگستان در گمرک بندر دلوار اظهار کرد: درآمد حاصل از ته‌لنجی باید در جهت توسعه منطقه هزینه شود تا رضایت مردم افزایش یابد و سطح رفاه آنان ارتقا پیدا کند.

وی افزود: در قانون تأکید شده که مردم نسبت به توسعه منطقه خود مسئول هستند و اکنون باید تدبیری اندیشید که چگونه می‌توان مسیر قانون ته‌لنجی را به سمت افزایش درآمد مردم سوق داد. 

رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به اهمیت دوگانه تجارت ته‌لنجی گفت: از یک‌سو این تجارت، حق مردم مناطق مرزی است، چراکه معیشت آنان به‌صورت تاریخی به فعالیت‌های مرزی وابسته بوده است. 

دهقان‌ دهنوی افزود: از سوی دیگر، در شرایط تحریمی کشور، ته‌لنجی می‌تواند نقش مهمی در تأمین نیازهای داخلی و کاهش تأثیر تحریم‌ها ایفا کند.

معاون وزیر صمت همچنین به تفاوت نرخ حقوق ورودی در تجارت رسمی و ته‌لنجی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، نرخ حقوق ورودی کالاها در تجارت رسمی ۱۰ درصد و در ته‌لنجی صفر است و این نشان از توجه قانون‌گذاری به اقتصاد جامعه محلی است.

دهقان دهنوی ضمن انتقاد از روش‌های پرخطر در حمل‌ونقل غیررسمی کالا، خاطرنشان کرد: فعالیت‌هایی مانند حمل شوتی، که به ناامنی جاده‌ها منجر می‌شود، باید به شیوه‌ای ساماندهی شود که این مناطق علاوه بر تجارت، به قطب گردشگری و تولید نیز تبدیل شوند.

دهقان‌ دهنوی اظهار کرد: چنانچه مردم اصلاحاتی را در قانون ته‌لنجی ضروری می‌دانند، می‌توانند دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود را ارائه کنند تا در مجلس شورای اسلامی مورد بررسی و اصلاح قرار گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار