آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۷۹۲۴

مدآفرین؛ بازوی پژوهشی سیزدهمین جشنواره مد و لباس فجر

کنفرانس ملی «فناوری و هنر در منسوجات و طراحی پارچه و لباس» به عنوان بازوی پژوهشی و بخش علمی سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر برگزار می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محسن گرجی دبیر سیزدهمین جشنواره مد و لباس فجر گفت: کنفرانس ملی «فناوری و هنر در منسوجات و طراحی پارچه و لباس» توسط دبیرخانه همایش مدآفرین به عنوان بازوی پژوهشی و بخش علمی سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: کنفرانس ملی «فناوری و هنر در منسوجات و طراحی پارچه و لباس» دارای نماد isc و امتیاز پژوهشی توسط دانشگاه الزهرا (س) در حال فراخوان مقاله است.

دبیر سیزدهمین جشنواره مد و لباس فجر، گفت: از هر اثر پژوهشی که در این کنفرانس موفق به دریافت رتبه برتر شود، به عنوان اثر برگزیده، در جشنواره مد و لباس فجر تقدیر خواهد شد.

وی افزود: محور‌های کنفرانس ملی فناوری و هنر در منسوجات و طراحی پارچه و لباس شامل لباس در اقوام و ملل، نقد و بررسی آثار طراحان لباس و مد، موزه‌های مد و نقش‌آفرینی تمدنی، لباس، دین، هویت و جهان فردا، تأثیر فرهنگ و هنر بر طراحی پارچه و لباس، مد پایدار؛ از انتخاب مواد تا فرایند تولید، بازاریابی صنعت مد، فناوری‌های نوین در نساجی و پوشاک، تکنیک‌های نوین در بافت پارچه، توسعه منسوجات هوشمند؛ کاربرد‌ها و چالش‌ها، مهارت‌های دیجیتال در صنعت نساجی و مد، تحلیل داده‌های بزرگ در صنعت مد و پوشاک پیش بینی روندها، مدل‌سازی سه بعدی در طراحی پارچه و لباس؛ از ایده تا تولید، فناوری‌های پوشیدنی و لوازم جانبی؛ آینده لباس‌های هوشمند، الگوریتم یادگیری ماشین در طراحی پارچه و لباس، هوش مصنوعی در طراحی پارچه، لباس و منسوجات؛ از ایده تا محصول و چالش‌ها و فرصت‌های دنیای دیجیتال در صنعت نساجی و پوشاک است.

گرجی گفت: علاقمندان به شرکت در بخش علمی سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر می‌توانند تا ۱۲ اردیبهشت ماه مقالات خود را به دبیرخانه کنفرانس ملی فناوری و هنر در منسوجات و طراحی پارچه و لباس به نشانی www.modeafarin.com ارسال کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار