آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۷۹۲۹

چمران: دستگاه‌ها برای رفع موانع اجرایی پروژه یادگار امام (ره) همکاری کنند

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به پیشرفت پروژه یادگار امام (ره)، توجه مدیریت شهری به توسعه شبکه بزرگراهی به موازات توسعه حمل‌ونقل عمومی را یادآور شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران با همراهی معاون شهردار تهران، مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران و شهردار منطقه ۹، کیفیت احداث امتداد بزرگراه یادگار امام (ره)، حد فاصل میدان جی تا میدان فتح را بررسی کرد.

در جریان بازدید مذکور معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران و مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران توضیحاتی درباره اقدامات عمرانی انجام شده و چالش‌های اجرای پروژه در جبهه‌های مختلف کاری ارائه دادند.

در ادامه، معاون شهردار تهران گفت: با تکمیل این پروژه، بزرگراه یادگار امام (ره) در غرب تهران، کارکردی مشابه بزرگراه امام علی (ع) خواهد داشت و این مهم با اتصال به بزرگراه آزادگان و آزادراه تهران ساوه محقق می‌شود.

شعبانی با اشاره به لوله‌های آب موجود در بستر پروژه میدان فتح، از ورود شهرداری تهران به جابه‌جایی این لوله‌ها همزمان با رایزنی و پیگیری‌های مکرر مدیریت شهری از اداره آب برای رفع این معارض خبر داد.

رئیس شورای شهر تهران نیز در جریان بازدید مذکور ضمن تأکید بر اهمیت گره‌گشایی از تردد شهروندان با بهره‌برداری از فاز‌های متعدد پروژه مذکور، خواستار همکاری بیشتر و اهتمام دستگاه‌ها برای رفع موانع اجرایی این پروژه شد.

وی رفع چالش‌های ترافیکی محدوده پروژه و انتفاع شهروندان از آثار بهره‌برداری این پروژه را در گروی رفع معارضین باقی‌مانده برشمرد و بهره‌برداری از پروژه عمرانی میدان فتح تهران را به شرط جابه‌جایی لوله‌های آب، طی ۳ ماه، میسر دانست.

چمران با اشاره به پیشرفت پروژه یادگار امام (ره) با وجود محدودیت‌های اجرایی، توجه مدیریت شهری به تکمیل و توسعه شبکه بزرگراهی به موازات توسعه حمل‌ونقل عمومی را یادآور شد.

به گزارش شهر، تاسیساتی نظیر لوله‌های آب و گاز، اراضی متعلق به نهاد‌ها و املاک شخصی، مهم‌ترین عوامل محدودیت در پیشرفت فیزیکی این پروژه محسوب می‌شوند.

گفتنی است، اتصال بخش جنوبی بزرگراه یادگار امام (ره) به آزادراه تهران- ساوه، کلان‌پروژه ۹.۲ کیلومتری است که عملیات عمرانی در سراسر نواحی در دسترس آن، ادامه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار