کد خبر:۱۲۴۸۳۶۷
سند توسعه حمل ونقل ریلی بین ایران و بلاروس امضا شد
معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: در توافق بین ایران و بلاروس موافقت شد که دو طرف طی یک برنامه ظرفیت ترانزیتی خود را افزایش دهند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، جبارعلی ذاکری معاون وزیر راه وشهرسازی و مدیرعامل شرکت راه آهن گفت: در توافق ایران و بلاروس موافقت شد که دو طرف طی یک برنامه ظرفیت ترانزیتی خود را افزایش دهند که در این زمینه گامها و اقدامات موثری برداشته شدهاست.
براساس این گزارش در اجلاس بلاروس اعلام شده است که طی یک برنامه ظرفیت ترانزیت هر دو کشور را افزایش دهیم که در حال حاضر در تلاش هستیم که بتوانیم بین ایران و بلاروس پرواز مستقیم برقرار کنیم.
در این بین باید زیرساختها توسعه بین دو کشور افزایش یابد و توافقهای خوبی هم در این زمینه امضا شده و با توجه به آنکه بحث حمل ونقل به ویژه برقراری پرواز مستقیم یک ضرورت است و با توجه به آنکه ایران عضو ناظر اتحادیه است باید زیرساختها و انجام معافیتهای گمرگی در این حوزه ایجاد شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰