آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۸۴۷۹

گام‌های موثر ایزوایکو در راستای تحقق شعار سال

سرپرست مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران(ایزوایکو) گفت: ایزوایکو به‌عنوان بزرگ‌ترین زیرساخت صنایع دریایی ایران و یکی از قطب‌های صنعتی منطقه، در راستای تحقق شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» گام‌های موثری برداشته است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سعید جعفری سرپرست مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) با تاکید بر اهمیت و نقش حیاتی این مجموعه در توسعه اقتصادی کشور، اظهار کرد: ایزوایکو به‌عنوان بزرگ‌ترین زیرساخت صنایع دریایی ایران و یکی از قطب‌های صنعتی منطقه در راستای تحقق شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» گام‌های موثری برداشته است و ما با برنامه‌ریزی دقیق و فراهم‌سازی بستر‌های مناسب، مسیر جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی را هموار کرده‌ایم.

وی با اشاره به زیرساخت‌های پیشرفته ایزوایکو اظهارکرد: این مجتمع با بهره‌مندی از بزرگ‌ترین حوض خشک خاورمیانه، سینکرولیفت با ظرفیت ۱۱ هزار تن، داک شناور ۲۸ هزار تنی و کارگاه‌های مدرن، توان پذیرش طرح‌های کلان ملی و بین‌المللی را دارد.

به گفته سعیدی، در حوزه ساخت و تعمیر انواع شناور‌های تجاری، نظامی، نفتکش و سکو‌های دریایی، ظرفیت‌های کم‌نظیری ایجاد کرده‌ایم که می‌تواند نقش مهمی در توسعه صنعت دریایی کشور ایفا کند.

وی با اشاره به فرسودگی ناوگان دریایی کشور تصریح کرد: در شرایطی که نوسازی ناوگان دریایی یک ضرورت است، ایزوایکو با برخورداری از زیرساخت‌های مناسب، فرصت‌های ارزشمندی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی فراهم کرده است.

سرپرست مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) گفت: این سرمایه‌گذاری‌ها نه‌تنها موجب افزایش ظرفیت تولید و اشتغال‌زایی گسترده خواهد شد، بلکه زنجیره تامین صنایع دریایی کشور را نیز تقویت خواهد کرد.

سرپرست مجتمع کشتی‌سازی ایزوایکو با تاکید بر نقش ایزوایکو در توسعه فناوری‌های دریایی و گسترش همکاری‌های بین‌المللی، خاطرنشان کرد: ما در مسیر ارتقای جایگاه ایران در صنعت دریایی جهانی، با تمامی توان پیش خواهیم رفت؛ برنامه‌های‌مان نیز بر افزایش ظرفیت تولید، توسعه فناوری‌های نوین و همکاری با سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی متمرکز است.

جعفری تصریح کرد: ایزوایکو با تکیه بر دانش فنی پیشرفته و توان داخلی، همچون گذشته در مسیر تحقق اهداف کلان ملی پیشگام خواهد بود و از تمامی ظرفیت‌ها برای جذب سرمایه‌گذاری و رونق تولید در صنعت دریایی کشور بهره خواهد گرفت.

سرپرست مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران تاکید کرد: ایزوایکو با اجرای پروژه‌های کلان در زمینه تعمیر و ساخت شناورها و سازه‌های دریایی، به یکی از قطب‌های اصلی این صنعت در کشور و منطقه تبدیل شده است؛ مسیر توسعه و پیشرفت این مجتمع، با اتکا به توانمندی‌های داخلی و دانش بومی ادامه خواهد یافت.

جعفری، با اشاره به گستره وسیع پروژه‌های در حال انجام، به توانمندی ایزوایکو در طراحی، ساخت و تعمیرات شناورهای غول پیکر تا ۳۵۰ هزار تن در گروه شناورهای بزرگ و حوض‌های خشک ایزوایکو، اظهار کرد: طی سال گذشته گروه شناورهای بزرگ ایزوایکو ۱۲ کشتی غول پیکر و ۲ سکوی حفاری دریایی را پذیرش کرد که ۹ فروند از کشتی ها و ۲ فروند سکوی حفاری با بالاترین کیفیت و در کوتاه‌ترین زمان بازسازی و تحویل کارفرما شده‌اند و هم‌اکنون در گروه شناورهای بزرگ ایزوایکو سه فروند شناور مهم در حال انجام تعمیرات اساسی هستند.

وی یادآور شد: این اقدام شامل بازسازی بدنه، ارتقای سیستم‌های فنی و بهبود عملکرد تجهیزات این شناورها می‌شود. در این میان، برای نخستین بار در کشور، عملیات نصب سامانه تصفیه آب توازن (Water Ballast Treatment System) بر روی یکی از نفتکش‌های تحت تعمیر در ایزوایکو انجام می‌شود.

وی با تاکید بر نقش ایزوایکو در توسعه فناوری‌های دریایی و گسترش همکاری‌های بین‌المللی، خاطرنشان کرد: ما در مسیر ارتقای جایگاه ایران در صنعت دریایی جهانی، با تمامی توان پیش خواهیم رفت، برنامه‌های‌مان نیز بر افزایش ظرفیت تولید، توسعه فناوری‌های نوین و همکاری با سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی متمرکز است.

جعفری تصریح کرد: ایزوایکو با تکیه بر دانش فنی پیشرفته و توان داخلی، همچون گذشته در مسیر تحقق اهداف کلان ملی پیشگام خواهد بود و از تمامی ظرفیت‌ها برای جذب سرمایه‌گذاری و رونق تولید در صنعت دریایی کشور بهره خواهد گرفت.

سرپرست مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران تاکید کرد: ایزوایکو با اجرای پروژه‌های کلان در زمینه تعمیر و ساخت شناور‌ها و سازه‌های دریایی، به یکی از قطب‌های اصلی این صنعت در کشور و منطقه تبدیل شده است؛ مسیر توسعه و پیشرفت این مجتمع، با اتکا به توانمندی‌های داخلی و دانش بومی ادامه خواهد یافت.

جعفری، با اشاره به گستره وسیع پروژه‌های در حال انجام، به توانمندی ایزوایکو در طراحی، ساخت و تعمیرات شناور‌های غول پیکر تا ۳۵۰ هزار تن در گروه شناور‌های بزرگ و حوض‌های خشک ایزوایکو، اظهار کرد: طی سال گذشته گروه شناور‌های بزرگ ایزوایکو ۱۲ کشتی غول پیکر و ۲ سکوی حفاری دریایی را پذیرش کرد که ۹ فروند از کشتی‌ها و ۲ فروند سکوی حفاری با بالاترین کیفیت و در کوتاه‌ترین زمان بازسازی و تحویل کارفرما شده‌اند و هم‌اکنون در گروه شناور‌های بزرگ ایزوایکو سه فروند شناور مهم در حال انجام تعمیرات اساسی هستند.

وی یادآور شد: این اقدام شامل بازسازی بدنه، ارتقای سیستم‌های فنی و بهبود عملکرد تجهیزات این شناور‌ها می‌شود. در این میان، برای نخستین بار در کشور، عملیات نصب سامانه تصفیه آب توازن (Water Ballast Treatment System) بر روی یکی از نفتکش‌های تحت تعمیر در ایزوایکو انجام می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار