آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۱۱۹۵
در نشست مشترک مطرح شد:

اعلام آمادگی دانشگاه جامع هرمزگان برای تربیت نیروی کار ماهر در صنایع دریایی

در نشست مشترک مدیرعامل مجتمع کشتی سازی فراساحل ایران(ایزوایکو) و رئیس دانشگاه جامع هرمزگان، همکاری‌های علمی و صنعتی بین دو نهاد با هدف ارتقای سطح مهارت‌های نیروی انسانی در صنعت دریایی مورد تأکید قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سلمان ضربی مدیرعامل مجتمع کشتی سازی فراساحل ایران (ایزوایکو) در نشست مشترک با رئیس دانشگاه جامع هرمزگان با اشاره به اهمیت دانشگاه جامع هرمزگان به عنوان مرکز اصلی ایده‌پردازی و تربیت نیروی انسانی متخصص در استان، گفت: ایزوایکو به عنوان یکی از پیشگامان صنعت کشتی‌سازی و صنایع فراساحل، توسعه روابط با دانشگاه‌ها را برای ارتقای سطح علمی، عملی کارکنان و دانشجویان خود اهمیت ویژه‌ای قائل است.

در ادامه به تشریح ظرفیت‌ها و توانمندی‌های مجتمع ایزوایکو پرداخت که شامل ساخت و تعمیر انواع شناور‌های دریایی، تغییر کاربری آنها و تولید آمبولانس‌های دریایی می‌شود.

مدیرعامل ایزوایکو همچنین دانشگاه جامع هرمزگان را به عنوان یکی از شرکای استراتژیک ایزوایکو معرفی و بر لزوم ایجاد ساختار‌های همکاری مشترک نظیر تفاهم‌نامه‌های علمی و تحقیقاتی تأکید کرد.

مصطفی ظهیری‌نیا رئیس دانشگاه جامع هرمزگان نیز در ادامه این نشست بر نقش اساتید و دانشجویان این دانشگاه در تغذیه دانشی و پژوهشی ایزوایکو تأکید کرد و گفت: دانشگاه هرمزگان آمادگی دارد تا با ارائه فرصت‌های بورسیه و برگزاری دوره‌های مطالعاتی و آموزشی، به توسعه مهارت‌ها و تربیت نیروی کار ماهر در صنایع دریایی کمک کند.

وی در ادامه به مزیت‌های طرح‌های تحقیقاتی مشترک و فرصت‌های کارآموزی برای دانشجویان اشاره کرد افزود: امیدواریم این همکاری‌ها به تعریف پروژه‌های جدید و مشاوره‌های مؤثر دانشگاهی منجر شود که پاسخگوی نیاز‌های واقعی صنعت باشند.

این جلسه با توافق بر سر اجرای سریع برنامه‌های اردوهای علمی و راهیان پیشرفت برای دانشجویان به پایان رسید.

در پایان هیأت دانشگاه هرمزگان از امکانات و ظرفیت‌های موجود در ایزوایکو بازدید کرد و دو طرف بر لزوم تسریع در عملیاتی کردن تفاهمات و پیشنهادات مطرح‌شده تأکید نمودند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار