آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۸۶۷۱

هشدار به سودجویان در خریدوفروش اراضی جنگلی و ملی

معاون حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور نسبت به تبلیغات فروش اراضی جنگلی، ملی و موقوفه توسط سودجویان هشدار داد.
هشدار به سودجویان در خریدوفروش اراضی جنگلی و ملی

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسین میررجبی، معاون حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با بیان اینکه خرید و فروش اراضی جنگلی، ملی و موقوفه ممنوع و غیرقانونی است، نسبت به تبلیغات فروش این اراضی توسط سودجویان هشدار داد و گفت: مردم هوشیار باشند و در دام تبلیغات فروش اراضی جنگلی و وقفی نیفتند.

این مسئول دولتی در واکنش به تبلیغات یک شرکت تعاونی در فضای مجازی برای فروش قطعات عرصه موقوفه در اراضی جنگلی هیرکانی، موسوم به موقوفه آیت الله میرزا حسن مرشدی تنکابنی واقع در روستای تیکشن تنکابن در منطقه سلیمان‌آباد به بازنشستگان نیرو‌های مسلح اظهار کرد: هرگونه خرید و فروش اراضی جنگلی و ملی شناسایی و با تجاوز و تصرف این اراضی برخورد جدی صورت می‌گیرد.

وی تصریح کرد: بررسی تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد عرصه موقوفه آیت الله میرزا حسن مرشدی تنکابنی به طور کامل در اراضی جنگلی و ملی قرار گرفته و جز انفال است.

میررجبی با بیان این که تولیت موقوفات آیت الله میرزا حسن مرشدی تنکابنی نیز در نامه‌ای در تاریخ ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ به طور صریح از کلیپ انتشار یافته در فضای مجازی برای فروش این عرصه موقوفه اعلام برائت کرده است، گفت: خبر‌های منتشر یافته از این دست، جعلی است و با عاملان انتشار آن برخورد می‌شود.

معاون حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور تاکید کرد: با انتشار کلیپ‌های تبلیغاتی در فضای مجازی مبنی بر فروش قطعات این عرصه موقوفه در اراضی جنگلی هیرکانی، موضوع تحت رصد قضائی در استان مازندران قرار گرفت و مراتب به دادستانی این استان اعلام و دستورات لازم برای جلوگیری از اقدامات غیر قانونی صادر شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار