آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۸۸۵۵
هشدار رئیس جهاد کشاورزی گلستان؛

شالیکاران گلستان سال سختی پیش رو دارند

رئیس سازمان جهادکشاورزی گلستان با اشاره به آغاز کشت شالی در مناطق غربی این استان گفت: با توجه به محدودیت منابع آبی،  کاهش آب سد‌های استان و همچنین گرم‌تر شدن دمای هوا امسال سال سختی برای کشاورزان شالیکار خواهد بود.

به‌گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو ، ابراهیم هزارجریبی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: کشت شالی در گلستان با نشا شالیکاران روستای سالیکنده شهرستان کردکوی آغاز شد و قرار است این محصول در سه هزار هکتار از اراضی نسق استان کشت شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان افزود: با توجه به تغییر اقلیم و کاهش میزان بارندگی، یکی از راه‌های حفظ منابع آبی روش خشکه‌کاری یا کاشت محصولات کم آب‌بر است که یکی از مزیت‌های مهم آن، کاهش میزان هزینه‌ها و مصرف آب است.

وی ادامه داد: مطابق داده‌های موجود میزان مصرف آب در یک هکتار شالی به روش سنتی و غرقابی حدود ۱۳ هزار مترمکعب است درحالی که در شیوه خشکه‌کاری شالی و یا کشت‌های جایگزین و کم آب‌بر اشاره شده، این حجم آب به مقدار قابل ملاحظه‌ای کاهش خواهد یافت.

هزارجریبی اضافه کرد: پتانسیل آبی گلستان محدود است و ما از هم‌اکنون به کشاورزان هشدار دادیم که سطح زیر کشت شالی را براساس میزان آب موجود تعیین کنند تا دچار خسارت نشوند.

وی با تاکید بر اینکه شالی باید در اراضی نسق استان کشت شود، افزود: بر اساس پیش بینی‌ها امسال در ۳۷ هزار هکتار از اراضی استان، شالی کشت می شود اما با توجه به محدودیت منابع آبی، کاهش آب سدهای استان و همچنین گرم‌تر شدن دمای هوا امسال سال سختی برای کشاورزان شالیکار خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار