آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۸۸۷۱

زن و شوهر مواد فروش دستگیر شدند

رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر فاتب از دستگیری یک زوج توزیع کننده مواد مخدر در شمال تهران خبر داد و افزود: از متهمان ۴۶ کیلو مواد روانگردان کشف شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ حسین باباپور رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر فاتب اظهار کرد: در پی ارجاع چندین فقره گزارش و شکایات مردمی مبنی بر فروش و توزیع مواد مخدر در شهر تهران پرونده‌ای در این رابطه تشکیل و تیمی از ماموران پایگاه دوم این پلیس رسیدگی به موضوع را دردستور کار خود قرار دادند.

وی در ادامه افزود: اقدامات اطلاعاتی و پلیسی ماموران از سرگرفته شد تا اینکه پس از چندین روز تحقیقات فنی مشخص شد این زوج جوان ضمن مراجعه به استان‌های شرقی کشور مبادرت به تهیه و انتقال مواد مخدر به پایتخت می‌کنند.

باباپور ادامه داد: به دنبال این موضوع ماموران با رصد دقیق فعالیت مجرمانه متهمان، مخفیگاه و محل سکونت آنان را در یک خانه مسکونی در حومه شمال غرب تهران شناسایی و بدین ترتیب شمارش معکوس برای دستگیری متهمان آغاز شد.

این مقام انتظامی افزود: با تجمیع اطلاعات بدست آمده موضوع به مقام قضائی منعکس و دستور بازداشت متهمان صادر شد و در ادامه ماموران پس از چندین شبانه روز رصد و پایش دقیق بامداد روز گذشته با رعایت موازین شرعی و قانونی ضمن ورود به مخفیگاه متهمان، آنان را در یک عملیات غافلگیرانه پلیسی دستگیر و در بازرسی از محل ۴۶ کیلو گرم ماده روانگردان کشف کردند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ در پایان خاطرنشان کرد: متهمان پس از دستگیری به مقر پلیس منتقل و پس از انجام تحقیقات تکمیلی جهت سیر مراحل قانونی به مقام قضائی ارجاع شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار