
فرمانداران خوزستان بر اساس شایستگی انتخاب میشوند/استانداری از انجمنهای مردم نهاد حمایت میکند
علی بویری معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو به تشریح روند انتصابات فرمانداران و شاخصهای انتخاب آنان در دولت وفاق ملی پرداخت.
وی ابتدا با بیان این که پس از روی کار آمدن دولت چهاردهم و با دستور استاندار محترم جناب آقای دکتر موالیزاده، روند تغییرات و انتصاب فرمانداران جدید آغاز شد، اظهار کرد: تاکنون از مجموع ۳۰ فرمانداری در استان، ۲۴ فرماندار منصوب شدند.
معاون استاندار خوزستان در ادامه توضیح داد: ملاک و شاخص ما برای انتخاب فرمانداران، تجربه کافی در حوزه ماموریتهای سازمانی وزارت کشور، اولویت پرسنل وزارت کشور، تحصیلات عالیه و مرتبط با حوزههای فرمانداری و حاکمیتی، و همچنین سلامت مالی و پاکدستی است. این شاخصها برای انتخاب فرمانداران، بخشداران و معاونین فرمانداران در سراسر استان مدنظر قرار خواهد گرفت.
وی همچنین اشاره کرد که در حوزه معاونین فرمانداران و بخشداران تغییراتی به تدریج انجام خواهد شد و افزود: البته اصل بر تغییر نیست و چنانچه در حوزهای یا شهرستانی، بخشداران صاحب تجربه، تخصص و شاخصهای مورد نظر باشند، به کار خود ادامه خواهند داد.
در پایان، معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان بر همراهی با سیاستهای دولت وفاق ملی تأکید کرد و گفت: انشاءالله در روزهای آتی شاهد انتصابات در این حوزه خواهیم بود و این انتصابات بر اساس سیاستهای دولت وفاق ملی و سایر شاخصهای مطرحشده انجام خواهد گرفت.
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان در خصوص حمایت از تشکلهای سیاسی و سازمانهای مردم نهاد در استان توضیحاتی ارائه کرد.
وی در ابتدا اظهار داشت: در حوزه سازمانهای مردم نهاد، دولت حمایتهای لازم را از سمنها خواهد داشت. تاکنون جلسات مرتبی در معاونت سیاسی و اجتماعی برگزار کردهایم و با مسئولین سازمانهای مردم نهاد در این نشستها تبادل نظرهایی برای ماموریتها و توسعه فعالیتهای آنان انجام دادهایم. همچنین در بحث اعطای مجوز به درخواستهای جدید در حوزه سمنها، اقدامات اساسی صورت گرفته و تعداد زیادی مجوز در این مدت صادر شده است.
معاون استاندار خوزستان در ادامه به پشتیبانی از برنامههایی که در سطح استان برگزار میشود و محور آنها سازمانهای مردم نهاد است، اشاره کرد و گفت: استانداری خوزستان پشتیبانیهای لازم را انجام داده و برنامهریزیهای لازم در این زمینه صورت داده است.
وی همچنین در خصوص تشکلهای سیاسی و احزاب افزود: در دو محور اعطای مجوز و پیگیری شاخههای فرعی و استانی احزاب در استان خوزستان اقدامات مختلفی صورت گرفته است. این اقدامات از طریق وزارت کشور پیگیری شده و انشاءالله موانع قانونی موجود رفع خواهد شد.
در پایان، معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان گفت: در مورد احزابی که شاخههای فرعی آنها مجوز قانونی دارند و قبلاً مجوز دریافت کردهاند، پشتیبانی لازم انجام شده است. جلسات مختلفی با احزاب برگزار کردهایم و این احزاب در مسائل توسعه استان کمک میکنند. زمینه برای ایجاد فعالیتهای سیاسی و تشکلهای سیاسی در استان فراهم است و احزاب میتوانند در چارچوب قوانین و مقررات فعالیتهای خود را ادامه دهند و از حمایت استانداری خوزستان برخوردار خواهند بود.