آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۹۸۳۹
در گفت و گو با دانشجو

فاطمی: وزیر جدید اقتصاد اعتقاد به اصلاح نظام بانکی داشته باشد+فیلم

عضو کمیسیون اجتماعی و عضو کمیسیون تلفیق بودجه گفت: مهم‌ترین ویژگی برای وزیر اقتصاد این است که اعتقاد به اصلاح نظام بانکی داشته باشد، زیرا بانک‌ها مهم‌ترین فاکتور برای به حرکت درآوردن چرخ‌های اقتصاد کشور هستند.

احمد فاطمی عضو کمیسیون اجتماعی و عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو در خصوص ویژگی‌های وزیر اقتصاد  گفت: در کشور اقتصاددان‌ها و اندیشکده‌های خوبی وجود دارند. هر فردی که وزیر اقتصاد شود، نمی‌تواند به‌تنهایی با چالش‌ها و مشکلات اقتصادی مقابله کند، بنابراین مشورت‌پذیری باید شاخصه اصلی او باشد.

وی در ادامه، تجربه در نظام اقتصادی، مالی و بانکی را دومین ویژگی ضروری دانست و افزود : وزیر اقتصاد باید در این حوزه‌ها صاحب‌نظر باشد و حرف برای گفتن داشته باشد. داشتن برنامه‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت نیز از الزامات این جایگاه است.

فاطمی اعتماد به بخش خصوصی را سومین ویژگی کلیدی دانست واظهارداشت : وزیر اقتصاد باید به بخش خصوصی اعتقاد راسخ داشته باشد. شاخص توسعه هر کشوری بخش خصوصی آن است. بسیاری از شرکت‌های دولتی زیان‌ده باید واگذار شوند و سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی باید با جدیت دنبال شود.

وی همچنین بر ضرورت آشنایی وزیر با نظام بین‌الملل و دیپلماسی اقتصادی تأکید کرد و افزود: وزیر اقتصاد باید بتواند زمینه تعامل با اقتصاد‌های جهانی را فراهم کرده و بستر مناسب برای جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی را مهیا کند. متأسفانه فضای بروکراتیک و اداری موجود مانع جذب سرمایه شده و سرمایه‌گذاران را دل‌زده کرده است.

عضو کمیسیون اجتماعی و عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس اصلاح نظام بانکی کشور را از مهم‌ترین اولویت‌ها برشمرد و تصریح کرد: بانک‌ها نقش کلیدی در چرخش چرخ اقتصاد دارند. وزیر اقتصاد باید بر اصلاح ساختار بانکی، کاهش بنگاه‌داری بانک‌ها و تسهیل اعطای تسهیلات به تولیدکنندگان تمرکز کند. با اینکه ناترازی بانکی و تحریم‌ها چالش‌هایی جدی ایجاد کرده‌اند، اما وزیر اقتصاد آینده باید توان غلبه بر این مشکلات را داشته باشد.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار