آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۰۰۰۰

وضعیت استاندارد سموم مصرفی کشاورزی در ایران

معاون امور زراعت وزیر جهاد کشاورزی درباره وضعیت استاندارد سموم مصرفی در ایران و ارتباط آن با کشورهای اروپایی به ارائه توضیحاتی پرداخت.
وضعیت استاندارد سموم مصرفی کشاورزی در ایران

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علیرضا مهاجر سه شنبه در چهل و سومین سمینار سالانه حفظ نباتات و قرنطینه گیاهی در شیراز، اظهارکرد: استاندارد‌های وزارت جهاد کشاورزی، حفظ نباتات و دولت ایران بسیار بالا است، سموم کم خطر را بیشتر توصیه می‌کنیم و سموم پرخطر که در چرخه هستند از مصرف خارج می‌کنیم.

وی افزود: استفاده از ارقام گیاهی مقاوم، کنترل غیرشیمایی و بیولوژیک، اجرای تناوب و روش‌های به زراعی از جمله اقدامات صورت گرفته در کاهش مصرف سموم و در نهایت تولید محصول باکیفیت است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه تامین امنیت غذایی وظیفه این وزارتخانه است، تصریح کرد: یکی از شاخص‌های تامین امنیت غذایی حفظ و نگهداری از نباتات است.

مهاجر بیان کرد: با همین هدف هرساله معاونان تولیدات گیاهی، مدیران و مسئولان حفظ نباتات و مسئولان اجرایی در بخش‌های باغبانی و زراعت کنار هم جمع می‌شوند که آخرین دستاورد‌های علمی کشور و دنیا را مورد بحث و تبادل نظر قرار دهند.

وی ادامه داد: تولید سموم با کیفیت، افزایش ایمنی غذای تولیدی و ارتقای سطح کمی و کیفی محصولات از جمله اهداف سمینار برگزار شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار