
۱۹۹ محصول دانشبنیان در همدان به مرحله تجاریسازی رسید

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، ابراهیم احمدی در نشست خبری با اشاره به تبدیل ۱۴۴ ایده به محصول در سال گذشته گفت: این محصولات در حوزههای کشاورزی، برق، فناوری ارتباطات، زیستفناوری و تجهیزات پزشکی تجاریسازی شدهاند.
وی افزود: فروش این محصولات ۳۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال بوده و ۶.۳ میلیون دلار نیز به خارج از کشور صادر شده است.
رئیس پارک علم و فناوری همدان گفت: پارک دارای ۴۱۲ هسته و واحد است که ۱۲۷ واحد جدید در سال گذشته اضافه شد.
در این پارک ۳۲۴۵ نفر مشغول به کار بودند که ۲۵۰۰ نفر بیمه شدهاند.
۸۸ شرکت دانشبنیان در استان فعالاند که نیمی عضو پارک هستند.
احمدی با اشاره به ورود به نسل چهارم فناوری، بر استفاده از مزیتهای نسبی استان مثل معادن، گیاهان دارویی، سفال و موقعیت جغرافیایی تأکید کرد.
وی افزود: حمایت از شرکتهای دانشبنیان برای پاسخ به نیازهای کشور ضروری است و تحقق شعارهای اقتصادی سال نیازمند سرمایهگذاری و توسعه زیرساختهاست.
این مسئول گفت: فرآیند جذب ایده، استقرار و تولید انبوه طی شده و حالا نیاز به حمایتهای کلان داریم. همچنین توسعه صندوق فناوری و ایجاد فضای ۱۷ هکتاری برای شرکتهای فناور در دستور کار است.