اتصال اصفهان به سمنان از مسیر آران و بیدگل–گرمسار کلید خورد
معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل گفت: اتصال آزادراه آران و بیدگل به گرمسار و استان سمنان که از مطالبات مردم منطقه است، با دریافت مجوز ماده ۲۳ و همکاری محیط زیست اصفهان بهزودی آغاز خواهد شد.

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، محمدرضا کدخدازاده که برای بازدید از محل ساخت طرح کنارگذر آران و بیدگل و بررسی آخرین وضعیت عمرانی این طرح به این شهرستان سفر کرده بود، در جمع خبرنگاران، گفت: محور یادشده به لحاظ ترانزیتی اهمیت دارد و تکمیل و بهره برداری از آن اهمیت زیادی برای منطقه کاشان و استان اصفهان دارد.
وی درخصوص آخرین وضعیت کنارگذر آران و بیدگل نیز افزود: تکمیل این طرح از مطالبات مردم منطقه بوده که ۱۳ کیلومتر از آن باقیمانده است.
کدخدازاده اظهار کرد: مناقصه برای تکمیل باقیمانده طرح کنارگذر آران و بیدگل از طرف استانداری اصفهان ارائه و در نخستین فرصت این طرح تکمیل خواهد شد.
شهرستان آران و بیدگل با جمعیت افزون بر ۱۰۳ هزار نفر، در فاصله نزدیک به ۲۱۵ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰