آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۱۳۸۰
معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی ارتش:

استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان در نیروی پدافند هوایی ارتش

امیر خوش قلب گفت: از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان در نیروی پدافند هوایی ارتش بهره‌برداری می‌کنیم.
استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان در نیروی پدافند هوایی ارتش

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر محمدیوسفی خوش قلب، معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به توانمندی‌های این نیرو اظهار کرد: در حوزه تجهیزات، امکانات و تولید قدرت در زمینه‌های دفاعی، امروز در وضعیتی قرار داریم که این تجهیزات و امکانات بومی، حاصل ساخت و تولید صنایع دفاعی کشور و تلاش‌های هم‌رزمان و دانشمندان گرانقدر ما در نیروی پدافند هوایی و سازمان جهاد و خودکفایی این نیروست.

وی ادامه داد: ما از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان بهره‌برداری می‌کنیم. تمامی تولیدات و امکانات موجود در قالب شبکه یکپارچه پدافند هوایی، در انجام مأموریت‌های دفاعی کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد. این امکانات و ظرفیت‌ها به‌طور کامل برای دفاع از حریم خود، کیان ملی و آسمان امن کشور ایجاد شده است و ما از هیچ کوششی در این زمینه فروگذار نخواهیم کرد.

معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: امکانات و ظرفیت‌های ما، بخشی از آنها که قابل ارائه است، در قالب رزمایش‌ها، تمرین‌ها رونمایی شده است به طور قطع بخشی از امکانات و ظرفیت‌های ما به دلایل امنیتی قابل ارائه یا توضیح نیست.

وی با بیان اینکه «این اطمینان را به تمامی مردم شریف ایران می‌دهیم که امروز تمامی تجهیزات و امکانات نیروی پدافند هوایی ارتش در لبه تکنولوژی قرار دارد»، گفت: ما از تمامی ظرفیت‌ها و علوم بهره‌برداری می‌کنیم، چه در ابعاد راداری، چه در ابعاد درگیری و کشف‌های فعال و غیر فعال، همچنین در استفاده از تجهیزات اپتیک، توانمندی‌های پهپادی و در حوزه سایبر و جنگ الکترونیک. ظرفیت‌ها و توانمندی‌های امروز ما، حتی با سال گذشته هم قابل مقایسه نیست و قطعاً به همین صورت ادامه خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار