آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۱۴۸۸

مدیریت نیروها در جنگ نرم دشوارتر از جنگ سخت است

تولیت حرم حضرت معصومه(س) گفت: این روزها شاهد هستیم دشمن در حوزه‌های مختلف عملیات روانی می‌کند لذا در جنگ نرم حفظ و مدیریت نیروها دشوارتر از جنگ سخت است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیت الله سیدمحمد سعیدی تولیت حرم مطهر حضرت معصومه (س) و امام جمعه قم ظهر امروز در مراسم معارفه فرماندهان نواحی سپاه امام علی بن ابی‌طالب (ع) که در حسینیه ثارالله سپاه استان قم برگزار شد با اشاره به کلامی از امام سجاد علیه السلام از دعای مکارم الاخلاق بیان کرد: امام سجاد (ع) فرمودند؛ پروردگارا مرا در چشم مردم یک درجه رفعت مبخش مگر اینکه به همان اندازه یک درجه در چشم خودم مرا تنزل دهی یعنی اگر انسان در اجتماع، مراتب و مشاغل خود، پست، مقام و درجه‌ای کسب میکند باید از خداوند متعال بخواهد که این ترفیع درجه و کسب مسئولیت و ماموریت باعث غرور او نشود بلکه بیش از پیش احساس تواضع و فروتنی کند.

تولیت حرم مطهر حضرت معصومه (س) و امام جمعه قم افزود: اینکه سپاه علیرغم همه مشکلات، تحریم‌ها و موانع توانسته به تقویت و تجهیز خود بپردازد از افتخارات سپاه اسلام است. تهدید‌ها و تحریم‌ها در این سال‌ها برخلاف تصور دشمن منجر به نگاه بیشتر مسئولان به درون کشور و بهره مندی و استفاده از ظرفیت‌های داخلی مانند؛ نخبگان، متخصصان و ... شده که خود این امر به پیشرفت و استقلال روزافزون کشور کمک نموده است.

وی ابراز کرد: تقویت بنیه معنوی سپاه و نیرو‌های مسلح در جایگاه بالاتری از بنیه‌ی نظامی قرار دارد. وقتی ارتباط گیری با خداوند مستمر باشد و انسان در عرصه معنویت رشد یابد در برابر خدا و دیگران تواضعش بیشتر و بالاتر خواهد رفت.

سعیدی با اشاره به جنگ نرم و شناختی دشمن خاطرنشان کرد: به علت هجمه‌های روزافزون دشمن، ما روزانه با عملیات جنگ روانی و شناختی در عرصه‌های مختلف زندگی از جمله؛ مسائل فرهنگی، اقتصادی و نظامی در سطوح مختلف جامعه رو‌به‌رو هستیم. مدیریت عملیات و حفظ نیرو‌ها در جنگ نرم بسیار دشوارتر از جنگ سخت است که با قدرت ایمان، تقوا و کار بیشتر می‌توان بر آن فائق آمد.

خاطر نشان می‌شود که در پایان این مراسم، تکریم و معارفه فرماندهان نواحی پنج گانه مقاومت بسیج استان برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار