آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۲۰۱۱
در ویدئو کلیپ پخش شده در اختتامیه هفته هنر انقلاب

کارن همایونفر: به ایران به چشم یک امپراطوری فرهنگی و قلب تپنده خاورمیانه نگاه می‌کنم

کارن همایونفر گفت: هنوز به ایران به چشم یک امپراطوری فرهنگی نگاه می‌کنم به عنوان قلب تپنده خاورمیانه؛ اما خاورمیانه به عنوان جغرافیای زیست ما و جغرافیای پیامبران و خواستگاه آنان و جغرافیای عشق و فرهنگ از هزاران سال پیش تاکنون است.
کارن همایونفر: به ایران به چشم یک امپراطوری فرهنگی و قلب تپنده خاورمیانه نگاه می‌کنم

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، در آیین اختتامیه هفته هنر انقلاب که عصر امروز یکشنبه ۳۱ فروردین ماه در محل حوزه هنری برگزار شد، ویدئو کلیپی پیش از تحویل جایزه کارن همایونفر پخش شد که در آن این چهره هنر انقلاب در سال 1403 بیاناتی را مطرح کرد: 

«فکر می‌کنم در حوزه کاری من بیش از اینکه لازم باشد به کار خود بپردازیم باید نسبت به جامعه‌ای که در آن زندگی می‌کنیم و تاریخ جامعه و سایر اقوام نگاه جامع داشته باشیم. در زندگی شخصی خود می‌یابد دو ساعت در روز تمرین روزانه ساز دارم، اما بیش از همه این چیز‌ها کتاب خواندم اهمیت دارد. حوزه علاقه من کتاب‌هایی مربوط به انسان و درونیات اوو جامعه و درونیات آن است. خیلی آدم اجتماعی نیستم و ترجیح می‌دهد ساعت‌های تنهایی یه تمرین موسیقی و خواندم کتاب بگذرد و کتاب خواندن کمک می‌کند درک بهتری از لحظه‌ای که در آن زندگی می‌کنیم داشته باشم.

ایران جان من است. درجه وابستگی من به این خاک آنقدر زیاد است که یک وقت‌هایی نمی‌دانم باید چه کنم. برای همین اتفاقی که برای هر گوشه از این سرزمین رخ می‌دهد برای من خیلی اهمیت پیدا می‌کند، هنوز به ایران به چشم یک امپراطوری فرهنگی نگاه می‌کنم به عنوان قلب تپنده خاورمیانه؛ اما خاورمیانه به عنوان جغرافیای زیست ما و جغرافیای پیامبران و خواستگاه آنان و جغرافیای عشق و فرهنگ از هزاران سال پیش تاکنون است. جغرافیایی که امروز یک قهرمان در آن به خاک می‌افتد و فردا قهرمانی دیگر سر بر می‌آورد. من ایران را بدون این زیست درک نمی‌کنم و ما قلب تپنده خاورمیانه هستیم.

سال ۱۴۰۳ برای من یک جهانی به شدت سورئال بود، اما ناگهان واقعیت‌های زندگی مرا به زندگی بازگردادند، اما حرکت بین زمین و آسمان در این سال با توجه به وضعیت فیزیکی که داشتم مدام بدتر می‌شد تا اینکه به این موسیقی رسیدم که به آن نغمه مقاومت می‌گویند. این همان بحث خاورمیانه است که تو نمی‌توانی بی‌تفاوت باشی به اتفاقی که دارد رخ می‌دهد و یک نسل‌کشی است و بچه‌هایی که در خون می‌غلتند. کاری جز درک کردن نمی‌توان انجام داد. من دور افتخار را دیدم و با آن موسیقی آسمان می‌بارید. سختی این آلبوم این بود که سوگ بود، اما سوگی که هرگز تو را به شکست نمی‌رساند و این سوگ همراه با حماسه و امید است. من ایرانی‌ام و بچه خاورمیانه.»

کارن همایونفر برای خلق آلبوم «سید الامه» در رثای شهید سیدحسن نصرالله به عنوان چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۳ انتخاب شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار