کد خبر:۱۲۵۳۳۱
برگزاری نشست نقد و بررسی فمنیسم در دانشگاه کشاورزی ساری
سمينار نقد وبررسي فيمينسم با عنوان زن بودن ممنوع به همت تشكل بسيج دانشجويي دانشگاه علوم كشاورزي ومنابع طبيعي ساري در روز دوشنبه در سالن آمفي تئاتر برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، خانم دکتر نیکوروین از اساتید دانشگاه، در ابتدای این سمينار به جریان شناسی در حوزه زنان و خانواده پرداخت و با بيان اينکه حرکتهاي دفاع ازحقوق زنان حدود قرن 19 و20 خود را نشان داده است، افزود: فيمنيسم عقيدهاي است که ميگويد براي دفاع از حقوق زنان بايد اقدام کرد.
وي با اشاره به زنده شدن جريان فيمينستي در آمريکا اضافه کرد: موج نخست خواهان مردانه شدن حقوق زنان، موج دوم خواهان زنانه شدن حقوق مردان و موج سوم جريان فيمينستي به يک تعادل اجتماعي رسيد.
نیکوروین با بيان اينکه ليبرالهاي فيمنيسم نخستين جرياني بودند که با انتقاد از وضعيت زنان عامل فرودستي آنها را عرصه قوانين و روحيه مردسالاري ميدانستند، خاطرنشان کرد: جريان مارکسيستي با تفکر هگلي آمد و جريان سوسياليستي نيز با اعتقاد به اينکه عرصه قوانين، اقتصاد و مالکيت خصوصي عامل فرودستي زنان است پا به ميدان گذاشت و همچنين سوسياليستها به طور عمده از مسئله ازدواج فرار ميکردند.
وی در ادامه به تشریح دیدگاه مایکل لدین یکی از بزرگترین طراحان انقلاب های مخملی در دنیا پرداخت و به بهره بردن این سیاستمدران از بحث فمنیست در جهت منافع خود پرداخت.
نیکوروین با بیان اینکه از جهت آماری زنان نیمی از جامعه و از جهت آثاری زنان همه جامعه اند گفت: استعمار نوین برای رسیدن به اهداف توسعه طلبانه سیاسی خود محورهای زیادی را در دستور کار خود قرار داده است که مهمترین این محورها زنان هستند و اصلی ترین محور آنها خانواده است.
وي در ادامه به 3 راهکاری که آقای مایکل لدین برای فراموشی نظام خانواده ارئه کرده بود پرداخت و در آخر پس از اتمام سخنرانی، فیلم فیمینسم وجنگ علیه خانواده اکران و نقد شد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.