ایمانیپور: دیپلماسی قرآنی ما ابزار اصلی برای تحقق امت واحده است

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام محمدمهدی ایمانیپور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این دیدار، با اشاره به تأثیر مستقیم و اثرگذار آموزهها و فعالیتهای قرآنی در سپهر فعالیتهای دیپلماسی فرهنگی از آمادگی کامل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای تحقق طرح جامع فعالیتهای بینالمللی قرآن کریم خبر داد.
وی افزود: انس با قرآن تفاوت زیادی با خواندن قرآن دارد چرا که قاریان بسیاری از کشورهای اسلامی قرائت خوبی از مصحف شریف دارند اما عاملیت و تاثیرگذاری دیپلماسی قرآنی ما در جهان تفاوت معنا داری با دیگر کشورها دارد.
ایمانیپور اذعان کرد: یکی از افتخارات جمهوری اسلامی ایران هم افزوده شدن معنی دار قاریان مجرب قرآن کریم و درخشش آنها در سطح بینالملل است که این خود مرهون ترسیم نقشه راه مقام معظم رهبری در حوزه فعالیتهای قرآنی است.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی همچنین به کار وحدت بخش و اثرگذار قرآنی رئیس جمهوری شهید در صحن علنی سازمان ملل اشاره کرد و گفت: این حرکت رئیس جمهوری شهید که قرآن خط عثمان طاها را در صحن علنی سازمان ملل بر دست گرفت تاثیر بسزایی در گفتمان وحدت در میان کشورهای اسلامی داشت.
وی ابراز کرد: ما در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بر آنیم تا با گسترش کمی و کیفی فعالیتهای قرآنی نقش اثرگذاری را در ترویج اندیشههای قرآنی در جهان معاصر داشته باشیم و در اقدام جدید در تلاش برای توسعه برنامههای قرآنی و همکاری نزدیک با برنامه محفل که نقش مؤثر و منحصر به فردی در ماه مبارک رمضان در نزدیکی قلوب مسلمانان ایفا کرد را در دیگر کشورها اجرا کنیم.
ایمانیپور خاطرنشان کرد: بر این اعتقاد هستیم که دیپلماسی قرآنی ما ابزار اصلی برای تحقق امت واحده خواهد بود.
حجتالاسلام سیدمصطفی حسینی نیشابوری رئیس مرکز بینالمللی تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز با اشاره به گستردگی و تنوع فعالیتهای قرآنی دستگاه دیپلماسی فرهنگی در دوره جدید دیپلماسی قرآنی را به عنوان دیپلماسی پیشران در روابط فرهنگی جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد.
وی گفت: طرح جامع فعالیتهای قرآنی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با نام طرح جامع و کلان «رسالات الله» که مورد تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی و معاونت بینالملل بیت رهبری است با حمایتهای داهیانه و بی شائبه رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گامهای موثری را در همکاریهای فرهنگی و قرآنی جمهوری اسلامی ایران و دیگر کشورهای مسلمان برداشته است.
احمد ابوالقاسمی قاری بینالمللی قرآن کریم هم در این نشست، با اشاره به فعالیتهای موثر قرآنی در حوزه بینالملل توسط قاریان بینالمللی به بیان تجربیات خود در دوره حضور در کشور مسلمان آلبانی پرداخت.
وی گفت: قاری قرآن نماینده و نمونه جامعه قرآنی هر کشور است و هم اکنون جایگاه قرآنی جمهوری اسلامی ایران جایگاه بسیار والایی در جهان است.
ابوالقاسمی اظهار داشت: تجربیات ما در برنامههای مختلف قرآنی در دیگر کشورها حاکی از نقش آفرینی، نفوذ عمیق تلاوتهای زیبا و آموزشهای کاربردی قرآنی در عمق قلب مردم مسلمان دیگر کشورها است.