آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۴۰۶۶
در پیامی مطرح شد؛

«جشنواره ملی موسیقی نواحی» باید جلوه‌گاهی باشد برای زنده نگاه داشتن روح و هویت ایرانی

بابک رضایی مدیرکل دفتر موسیقی در پیامی به جشنواره ملی موسیقی نواحی، این رویداد را جلوه‌گاهی برای زنده نگه‌داشتنِ روح ایرانی دانست.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، بابک رضایی مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در آستانه آغازِ هفدهمین جشنواره ملی موسیقی نواحی ایران، پیامی خطاب به این جشنواره منتشر کرد.

متن این پیام به این شرح است:

موسیقی اقوام و نواحی ایران، آینه‌ی تمام‌نمای روح این سرزمین است؛ از زمزمه‌ی کوهستان‌های بلند تا نجوای بیابان‌های دوردست، از ترانه‌های شادمانه‌ی کشتزار‌ها تا نوحه‌های سوزناک عاشقان دلسوخته. هر نوا، قصه‌ایست که در سینه‌ی تاریخ این دیار جاودانه شده، و هر ساز، صداییست که از دل فرهنگ رنگین و کهن این سرزمین بزرگ برمی‌خیزد. سرزمینی فراتر از مرز‌های جغرافیایی امروزمان که توانسته تاثیر فرهنگ و هنر غنی خود را تا دوردست‌ها گسترش داده و به اعتباری منطقه‌ای و جهانی دست یابد.

به جشنواره‌ی موسیقی نواحی ایران نباید تنها به مثابه یک رویداد نگریست؛ این جشنواره باید جلوه‌گاهی باشد برای زنده نگاه داشتن روح و هویت ایرانی و فرصتی است برای هم‌نوایی دل‌ها در آوای وحدتِ هزار رنگِ این سرزمین. اینجا، موسیقی تنها هنر نیست، نفسِ زندگی است، یادگاری از نیاکانی که با نغمه‌هایشان از زمین با آسمان سخن گفتند.

باشد که این جشنواره به یاری هنرمندان پیشکسوت و همت موسیقی‌دانان جوان‌تر این حوزه، چونان رودی جاری، این نوا‌ها و ترانه‌های اصیل را به آینده بسپارد و یادآور شود که ایران، سرزمین همیشه‌زنده‌ی آوا‌ها و نواهاست.

در آخر دست تمامی هنرمندان و همکاران عزیزم را که در تحقق این رویداد خجسته نقش داشتند به گرمی می‌فشارم و از همراهی هم‌دلانه مردم، هنرمندان و مسئولان محترم استان هرمزگان و همت ایشان در برگزاری هرچه بهتر هفدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران در ساحل خلیج همیشه فارس سپاسگزارم.

بابک رضایی

مدیرکل دفتر موسیقی

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار