نخستین استارت آپ ویکند هوش مصنوعی در خراسان جنوبی برگزار میشود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بیرجند، حسین زارعی امروز در نشست خبری اظهار کرد: هدف از برگزاری رویدادهای استارتاپی در استان، جذب سرمایهگذاریهای داخلی و خارجی بیشتر به استان و تبدیل منطقه ویژه اقتصادی در مجموع این استان خراسان جنوبی به یک قطب اقتصادی در شرق کشور است.
وی با اشاره به نقش مهم رویدادهای استارتاپی در رشد و توسعه اقتصادی خراسان جنوبی اظهار کرد: هرچند منطقه ویژه اقتصادی استان نوپا بوده و کمتر از 10 سال در استان فعالیت دارد اما در همین مدت کوتاه پیشرفتهای زیاد و تاثیرات مثبتی در حوزه اقتصادی و کارآفرینی داشته است.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی تاکید کرد: منطقه ویژه استان در شرق کشور به عنوان یکی از مراکز مهم اقتصادی شناخته میشود و با وجود اینکه در ابتدا با چالشهای زیادی روبرو بوده اما با همکاری رسانهها، مسئولان و سرمایهگذاران در حوزههای مختلف اقتصادی به جایگاه قابل توجهی دست یافته است.
زارعی عنوان کرد: استارت آپ ویکند هوش مصنوعی برای نخستین بار در استان روزهای 24، 25 و 26 اردیبهشت ماه جاری و به صورت فشرده با محورها صنعت، معدن، گردشگری، مالی و آزاد برگزار میشود و بدون شک تاثیر بسیاز زیادی در جذب سرمایهگذار خواهد داشت.
وی این رویداد را فرصتی برای شبکهسازی، ایجاد ارتباط میان کارآفرینان و سرمایهگذاران و ارزیابی ایدههای نوآورانه دانست و یادآور شد: یکی از اهداف اصلی ما در این رویدادها، ایجاد اکوسیستم کارآفرینی و تسهیل فرآیندهای ورود ایدهها به بازار است.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی ادامه داد: این رویدادها علاوه بر آموزش، فرصتی برای ارائه و ارزیابی ایدهها و طرحها به سرمایهگذاران است.
وی در ادامه با اشاره به 331 کیلومتر مرز مشترک خراسان جنوبی با کشور افغانستان بیان کرد: با توجه به مرز مشترک و روابط نزدیک اقتصادی، منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی برای جذب سرمایهگذاران بیشتر و راهاندازی طرحهای مشترک اعلام آمادگی میکند.
زارعی عنوان کرد: تاکنون در این زمینه، ۵۷ سرمایهگذار از کشور افغانستان در طرحهای مختلف سرمایهگذاری و مشارکت داشتهاند که نشان از ظرفیت بالای این منطقه برای همکاریهای بینالمللی دارد.
وی با اشاره به ظرفیتهای ویژه مناطق ویژه اقتصادی یادآور شد: این مناطق از معافیتهای مالیاتی، تسهیلات گمرکی و زیرساختهای پیشرفتهای برخوردارند که برای سرمایهگذاران داخلی و خارجی فرصتی طلایی محسوب میشود.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی، صدور سریع مجوزها و انجام فرایند اداری کم هزینه را از دیگر ظرفیتهای منطقه ویژه اقتصادی دانست و گفت: یکی از چالشهای عمده سرمایهگذاران عدم حمایت بانکی در پرداخت تسهیلات به دلیل کمبود منابع بانکی است.
وی افزود: افراد زیادی برای سرمایهگذاری در استان اعلام آمادگی کردهاند اما برخی با مشکلات بانکی مواجهاند لذا از بانکهای استان انتظار داریم همکاری و حمایت بیشتری از این مجموعه و سرمایهگذاران داشته باشند.