آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۴۸۴۷

آغاز دور جدید تأمین مالی ارزی تولید با عرضه اوراق مرابحه

نشست آغاز دور جدید تأمین مالی ارزی بخش تولید با حضور مدیران مرکز مبادله ارز و طلای ایران برگزار شد و در این نشست از آغاز عرضه دو اوراق صکوک مرابحه ارزی رونمایی شد.

پخش زنده| نقش مرکز مبادله در تامین مالی تولید

به گزارزش گروه اقتصادی خبرگزاری، محمد آرام رئیس هیات مدیره مرکز مبادله ارز و طلای ایران در ابتدای این نشست اظهار کرد: دو اوراق صکوک مرابحه ارزی که هر کدام به مبلغ ۳۰ میلیون یورو، سه ساله و با نرخ سود یوروریی ۶ درصد هستند را در مرکز مبادله ایران عرضه خواهیم کرد.

 

وی تصریح کرد: پذیره‌ نویسی این اوراق بر عهده بانک ملت قرار دارد و سود این اوراق معاف از مالیات است.

 

آرام با بیان اینکه پرداخت اصل مبلغ و سود اوراق در پایان سال صورت می‌گیرد و بعد از ۳ سال شرکت پتروشیمی مذکور اصل سرمایه را عودت می‌دهد، تاکید کرد: هدف از انتشار این اوراق، تأمین مالی برای تکمیل پروژه‌های دو شرکت پتروشیمی نگین مهستان و سروش مهستان است.

 

رئیس هیات مدیره مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: انتشار این اوراق در راستای تحقق شعار سال و تأکید بر حمایت از تولید انجام شده و علاوه بر آن، ابزار دیگری، چون اوراق صکوک نیز در نظر گرفته شده است.

 

آرام گفت: انتظار می‌رود با عرضه موفق اوراق این دو شرکت، روند تأمین مالی از طریق مرکز مبادله تداوم یابد.

 

وی افزود: براساس توافق‌نامه مرکز مبادله با صندوق توسعه ملی، مقرر شد تا سقف دو میلیارد دلار پذیره نویسی توسط صندوق برای تامین این دو پروژه صورت بگیرد.

 

رئیس هیات مدیره مرکز مبادله ایران اظهار کرد: این اوراق برای تکمیل پروژه‌های نگین مهستان و سروش مهستان منتشر شده و با انجام این دو پروژه ۶۶۰ میلیون یورو نصیب شرکت‌ها خواهد شد و عملا سالانه ۶۰ هزار تن محصول تولید خواهد شد.

 

وی افزود: این اوراق اولین اوراق سال ۱۴۰۴ است و مرکز مبادله ایران در حال حاضر در بانک مرکزی انتشار بیش از یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار اوراق را مصوب کرده است.

 

آرام بیان کرد: ما پیش بینی می‌کنیم در راستای تحقق شعار سال در سه ماهه ابتدایی سال حدود ۵۵۰ میلیون یورو انتشار اوراق داشته باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار