آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۴۹۱۴

اجرای طرح پزشک خانواده در روستاها

معاون وزیر بهداشت گفت: طرح پزشک خانواده ابتدا در روستاها و سپس در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر اجرا می‌شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مسعود حبیبی، ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هفته سلامت فرصت مناسبی برای ارتقای سواد سلامت جامعه است و به‌همین مناسبت برنامه‌های متعددی در دانشگاه‌ها، مراکز بهداشتی و سطح جامعه برگزار شده‌است.

وی افزود: ارتقای سواد سلامت و اجرای طرح پزشک خانواده از مهم‌ترین اولویت‌های دولت و وزارت بهداشت به‌شمار می‌رود که با تأکید ویژه رئیس‌جمهور در دستور کار قرار گرفته است.

معاون فرهنگی دانشجویی وزیر بهداشت ادامه داد: طرح پزشک خانواده در مرحله نخست در روستا‌ها و سپس در شهرستان‌های زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت اجرا و با اجرای این طرح، عدالت سلامت در جامعه محقق می‌شود.

حبیبی با اشاره به ناترازی مالی دانشگاه‌های علوم پزشکی بیان کرد: یکی از دلایل این ناترازی، افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان گروه پزشکی طی چهار سال اخیر است که حدود صددرصد رشد داشته است.

وی اشاره کرد: دولت امسال منابع مناسبی از جمله انتشار اوراق بهادار برای جبران این ناترازی‌ها پیش‌بینی کرده‌است که در صورت تحقق، بدهی‌ها پرداخت و ارائه خدمات درمانی بدون اختلال ادامه خواهد یافت.

معاون فرهنگی دانشجویی وزیر بهداشت ادامه داد: پزشک خانواده از برنامه‌های موفق در بسیاری از کشور‌های توسعه‌یافته است و در دولت‌های پیشین نیز به‌صورت پایلوت در دو استان اجرا شده بود و در دولت کنونی با برنامه‌ریزی دقیق در روستا‌ها و سپس در شهرستان‌های کوچک اجرایی می‌شود.

حبیبی خاطرنشان کرد: ارتقای سواد سلامت و فرهنگ‌سازی مناسب از الزامات اجرای موفق طرح پزشک خانواده است و بر این موضوع به‌طور ویژه تمرکز شده‌است.

وی به وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی اشاره کرد و گفت: به‌دلیل افزایش چشمگیر ظرفیت پذیرش دانشجو، امروز بیش از ۲۸ هزار تخت خوابگاهی نیمه‌کاره در کشور وجود دارد که تکمیل آنها در اولویت برنامه‌های وزارت بهداشت قرار گرفته است.

معاون وزیر بهداشت افزود: دولت منابع مالی و اوراق بهادار مناسبی برای تکمیل خوابگاه‌ها اختصاص داده و از خیّرین سلامت و مردم دعوت شده تا در این پروژه‌ها مشارکت کنند.

حبیبی یادآور شد: برای خوابگاه‌های متأهلی نیز برنامه‌ریزی شده و منابع لازم برای تکمیل ۳۵۰ واحد خوابگاه متأهلی بین دانشگاه‌هایی که پیشرفت بالای ۵۰ درصدی داشته‌اند توزیع شده‌است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار