آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۵۹۱۹

کنسولگری قطر در شیراز تأسیس شود

استاندار فارس گفت: راه‌اندازی کنسولگری قطر در شیراز به تسهیل تردد گردشگران و تقویت روابط ایران و قطر کمک می‌کند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسینعلی امیری ظهر سه شنبه در دیدار با احمد بن محمد آل‌سید وزیر بازرگانی و صنایع و تجارت خارجی قطر با اشاره به تردد زیاد گردشگران میان شیراز و کشور قطر خواهان راه اندازی کنسولگری قطر در شیراز شد و گفت: راه اندازی کنسولگری قطر در شیراز، در تردد راحت گردشگران و تحکیم روابط میان دو کشور ایران و قطر نقش مهمی خواهد داشت.

وی با اشاره به مناسبات تاریخی ایران و قطر و روابط تجاری دیرینه دو کشور ادامه داد: همکاری‌های اقتصادی، فرهنگی، تجاری و صنعتی میان استان فارس و کشور قطر زمینه‌ای برای نزدیک شدن هرچه بیشتر در زمان حاضر است.

استاندار فارس افزود: مطابق فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و دستور رئیس جمهور، سیاست دولت چهاردهم بر تحکیم و گسترش روابط با کشورهای منطقه استوار است.

امیری گفت: استان فارس با مساحتی معادل هفت درصد مساحت کل کشور و جمعیتی بالغ بر پنج میلیون و ۵۰۰ هزار نفر، دارای ظرفیتی بالا برای ایجاد ارتباطات مختلف اقتصادی و تجاری و فرهنگی با کشورهای منطقه به ویژه کشورهای حاشیه خلیج فارس است.

وی به تاریخ غنی فارس و آثار متعدد تاریخی اشاره کرد و ادامه داد: این ظرفیت‌ها می‌تواند زمینه پذیرش هرچه بیشتر گردشگر را در فارس فراهم کند.

استاندار فارس افزود: وجود پزشکان متخصص و مراکز تخصصی درمانی را زمینه‌ساز گسترش توریسم درمانی و پذیرش بیماران و گردشگران سلامت از کشور قطر است.

ظرفیت‌های کشاورزی و صادرات محصولات زراعی و باغی و مواد غذایی به کشورهای حوزه خلیج فارس از جمله قطر، بخش دیگری از سخنان استاندار فارس با وزیر بازرگانی قطر بود.

امیری گفت: با همکاری اتاق تعاون، اتاق بازرگانی و اتاق صنایع و معادن بتوان ارتباطات ساختاری قوی با دولت قطر برقرار کرده و زمینه را برای تبادل تجاری میان تجار و صنعتگران فارس و تجار و صنعتگران قطر فراهم کنیم.

استاندار فارس پیشنهاد تشکیل کارگروه همکاری‌های دوجانبه را مطرح کرد که مورد قبول وزیر صنعت و تجارت و بازرگانی دولت قطر قرار گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار