آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۶۲۱۶
شگفتانه نیروی دریایی سپاه به مناسبت روز ملی خلیج فارس؛

دریادار تنگسیری: سرعت شناور‌های موشک‌انداز سپاه به ۱۱۶ نات رسید

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران در مراسمی به مناسبت روز ملی خلیج فارس، گفت: شناور موشک‌اندازی ساخته‌ایم که ۱۱۶ نات سرعت (معادل زمینی ۲۱۵ کیلومتر بر ساعت) دارد که تمام آزمون‌های فنی و تخصصی را انجام داده است.
دریادار تنگسیری: سرعت شناور‌های موشک‌انداز سپاه به ۱۱۶ نات رسید

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، دریادار علیرضا تنگسیری روز چهارشنبه با اعلام این خبر افزود: در نیروی دریایی سپاه شناور، موشک، پهپاد و زیرسطحی را خودمان می‌سازیم.

وی اظهار کرد: برای اینکه امنیت خلیج فارس را تامین کنیم، شب و روز تلاش خواهیم کرد.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به توانمندی‌های این نیرو خاطر نشان کرد: قبل از انقلاب در آن زمان حتی ما نمی‌توانستیم یک قایق لاور کوچک ماهیگیری بسازیم و شرکت آمریکایی برای ما می‌ساخت، اما اکنون شناور شهید سلیمانی با پیشرفته‌ترین تکنولوژی را ساخته‌ایم.

دریادار تنگسیری ادامه داد: شناور شهید سلیمانی پنج هزار مایل دریایی بدون توقف می‌تواند در اقیانوس‌ها دریانوردی کند.

دهم اردیبهشت سالروز بیرون راندن و اخراج استکبار جهانی به سرکردگی پرتغالی‌ها از جزایر دریای پارس توسط سرداران ایرانی است که به عنوان روز ملی خلیج فارس نام‌گذاری شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار