آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۶۳۹۳

تحقق ۱۴۳ درصدی پرداخت وام ازدواج در سال گذشته/ صف تسهیلات ازدواج همچنان باقیست

شبکه بانکی در سال ۱۴۰۳ بالغ بر ۲۰۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات ازدواج به متقاضیان پرداخت کرد که حاکی از تحقق ۱۴۳ درصدی تکالیف در پرداخت این نوع تسهیلات و رشد ۳۰ درصدی در مقایسه با سال ۱۴۰۲ است.

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو: جدیدترین آمار منتشر شده توسط بانک مرکزی، میزان تسهیلات ازدواج پرداخت شده توسط شبکه بانکی در دو سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ را اعلام کرده است.

 

در راستای اجرای مفاد قوانین بودجه سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳، عملکرد شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری در سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ به ترتیب بالغ بر حدود ۲۰۴ و ۲۵۰ هزار میلیارد تومان بوده است.

 

شبکه بانکی در سال ۱۴۰۲، تعداد ۷۷۲، ۶۹۳ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج معادل با مبلغ ۱۵۸ هزار میلیارد تومان را به متقاضیان پرداخت نموده است که نسبت به سهمیه مصوب در قانون بودجه همان سال، بیانگر عملکرد ۱۰۹ درصدی در پرداخت تکلیف مزبور است. تسهیلات گفته شده در سال ۱۴۰۳ به ترتیب به تعداد ۶۱۵، ۶۹۳ فقره به مبلغ ۲۰۵ هزار میلیارد تومان پرداخت شده که نسبت به سهمیه مصوب در قانون بودجه این سال، بیانگر عملکرد ۱۴۳ درصدی و همراهی و عزم شبکه بانکی در پرداخت این تسهیلات است.

 

مطابق نمودار، میزان پرداخت تسهیلات ازدواج در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال ۱۴۰۲، رشدی معادل ۳۰ درصد را داشته است.

 

تحقق ۱۴۳ درصدی پرداخت وام ازدواج در سال گذشته/ صف تسهیلات ازدواج همچنان باقیست

 

باوجود اینکه عملکرد شبکه بانکی در سال گذشته ۴۳ درصد بیشتر از تکلیف قانونی بوده است، اما باز هم پاسخگوی صف طولانی وام ازدواج نبوده است. به طوری که تعداد زیادی از متقاضیان وام قرض‌الحسنه ازدواج در سال ۱۴۰۳ که در صف بودند، موفق به دریافت این وام نشدند و به سال جاری منتقل شدند.

 

با این اوصاف بنظر می‌رسد میزان تعیین شده در قانون بودجه، جوابگوی تعداد متقاضیان این وام نباشد و بانک مرکزی با تمهیدات دیگری مانند اختصاص دادن منابع بصورت جداگانه به بانک ها، صفی که از سال گذشته باقی مانده را به نتیجه برساند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار