آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۶۴۲۸
با تأکید بر اهمیت راهبردی، علمی و تاریخی خلیج فارس صورت گرفت

نشست خبری روز ملی خلیج فارس با حضور رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی

در آستانه روز ملی خلیج فارس، نشست خبری ویژه‌ای با حضور مرتضی توکلی، رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی، روز سه‌شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ در محل این پژوهشگاه برگزار شد.
نشست خبری روز ملی خلیج فارس با حضور رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مرتضی توکلی در این نشست با تأکید بر جایگاه منحصر به‌فرد خلیج فارس در ابعاد علمی، زیست‌محیطی و ژئوپلیتیکی، اظهار داشت: «خلیج فارس نه‌تنها بخش مهمی از هویت ملی ایرانیان است، بلکه با برخورداری از تنوع زیستی ارزشمند و منابع طبیعی گسترده، ظرفیت بالایی برای فعالیت‌های پژوهشی و توسعه پایدار منطقه دارد.»

وی همچنین با اشاره به اهمیت تاریخی نام خلیج فارس، عنوان کرد: «نام خلیج فارس ریشه‌ای چند هزار ساله در اسناد تاریخی دارد و در متون کهن از جمله آثار جغرافی‌دانان یونانی، اسلامی و اروپایی، همواره به همین نام شناخته شده است. این نام بخشی جدایی‌ناپذیر از حافظه تاریخی ملت ایران است و هرگونه تحریف آن، اقدامی برخلاف واقعیت‌های مسلم تاریخی تلقی می‌شود.»

در ادامه این نشست، رئیس پژوهشگاه با ارائه گزارشی از فعالیت‌های علمی و پژوهشی در حوزه اقیانوس‌شناسی، به معرفی پروژه‌های در دست اجرا در زمینه پایش زیست‌محیطی، مدلسازی جریان‌های دریایی و همکاری‌های بین‌المللی پرداخت و خواستار توجه هرچه بیشتر نهادهای علمی و اجرایی به توسعه دانش بومی دریایی شد.

این نشست با حضور جمعی از اصحاب رسانه، پژوهشگران، اساتید دانشگاه و فعالان محیط زیست برگزار و از آن به عنوان فرصتی برای بازتاب دستاوردهای علمی و ارتقای آگاهی عمومی درباره اهمیت خلیج فارس یاد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار