آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۶۶۳۹

رویداد ملی تولید محتوای هنری رسانه‌ای ایران با موضوع امام رضا (ع) برگزار می‌شود

رویداد ملی «تولید محتوای هنری ـ رسانه‌ای ایران امام رضا علیه‌السلام» با هدف ترویج فرهنگ رضوی، به همت ستاد فرهنگی شهید آرمان و مرکز نوآوری رسانه‌ای خیزش برگزار می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، رویداد ملی «تولید محتوای هنری ـ رسانه‌ای ایران امام رضا علیه‌السلام» با هدف ترویج فرهنگ رضوی، تقویت جریان‌های مردمی هنر و رسانه، و بهره‌گیری از ظرفیت جوانان خلاق کشور در عرصه‌های هنری ـ رسانه‌ای، به همت ستاد فرهنگی شهید آرمان و مرکز نوآوری رسانه‌ای خیزش برگزار می‌شود.

این رویداد بستری است برای رقابت سالم و خلاقانه میان هنرمندان سراسر کشور در موضوعات معنوی، ارزشی و اجتماعی، با محوریت پویش ملی #ایران_امام_رضا

این رویداد در رشته‌های گرافیک، مستند، نقاشی، خطاطی، انیمیشن، کلیپ، پادکست، آیتم، استاپ موشن، موشن گرافی و نماهنگ طی روزهای ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ در سالن نمایشگاهی بوستان گفت‌وگو میزبان علاقه‌مندان و فعالان رسانه‌ای خواهد بود.

علاقمندان می‌توانند برای شرکت در این رویداد به صورت انفرادی و گروهی به سایت http://www.khizeshcenter.com مراجعه کنند. ثبت‌نام از طریق ارسال عدد ۸ به سرشماره ۱۰۰۰۰۰۱ انجام می‌شود. و همچنین پاسخگویی به سوالات از طریق سامانه تلفنی: ۰۲۱۹۱۵۵۲۲۳۳ امکانپذیر است.

محورهای موضوعی در قالب های: خادم الرضا علیه‌السلام (خدمت به فرهنگ رضوی)، دهه کرامت (گرامیداشت میلاد حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها و امام رضا علیه‌السلام) و مقاومت (نقش فرهنگ رضوی در ایستادگی و مقاومت اجتماعی) است.

ضوابط آثار به این شرح است که آثار باید اصیل و تولیدی توسط خود فرد یا گروه باشند و از کپی یا نقض حقوق آثار دیگر پرهیز شود. در تولید آثار، رعایت ارزش‌های فرهنگی، مذهبی و قانونی جمهوری اسلامی ایران الزامی است. آثار باید حداکثر تا پایان رویداد (۱۲ اردیبهشت، ساعت ۲۰:۰۰) تحویل دبیرخانه گردد. استفاده از هشتگ رسمی #ایران_امام_رضا در تمامی محتواها الزامی است و آثار باید بدون لوگو، امضای شخصی یا نشانه‌های تبلیغاتی ارائه شوند.

شیوه داوری نیز به این شکل است که داوری آثار در هر عرصه توسط هیئت تخصصی متشکل از اساتید برجسته هنری و رسانه‌ای انجام خواهد شد. ملاک‌های داوری: خلاقیت، انتقال مؤثر پیام، کیفیت فنی، تناسب با موضوع، و نوآوری. داوری در دو بخش «انفرادی» و «خانوادگی» صورت می‌گیرد.

به نفرات برتر هر عرصه و موضوع، جوایز نفیس شامل تندیس افتخار، دیپلم افتخار و هدایای نقدی و غیر نقدی اهدا خواهد شد. آثار برتر علاوه بر دریافت جوایز، در رسانه‌های رسمی، شبکه‌های اجتماعی و پروژه‌های فرهنگی آینده معرفی و منتشر خواهند شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار