آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۶۷۰۵

مین‌روبی پروژه راه‌آهن شلمچه - بصره ۱۰ روز آینده تمام می‌شود

مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران از اتمام مین‌روبی پروژه راه‌آهن شلمچه - بصره در مدت ۱۰ روز آینده خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، جبارعلی ذاکری مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران از اتمام مین‌روبی پروژه راه آهن شلمچه به بصره در مدت ۱۰ روز آینده خبر داد و گفت: با پیگیری مجدد وزیر راه و شهرسازی و حمایت دولت چهاردهم، یکی از سه تعهد جمهوری اسلامی ایران در پروژه عظیم خط‌آهن شلمچه - بصره در آینده نزدیک به اتمام خواهد رسید و برای آغاز عملیات زیرسازی به کشور عراق تحویل داده خواهد شد.

وی ادامه داد: ایران در این پروژه اجرای سه بخش را بر عهده دارد که با حمایت دولت چهاردهم و پیگیری مستمر مقام عالی وزارت راه و شهرسازی و همچنین تلاش متخصصان داخلی هر سه بخش با سرعت در حال اجرا است.

مدیرعامل راه‌آهن مین‌روبی را یکی از مهمترین قسمت این پروژه دانست و گفت: مین‌روبی پروژه در داخل خاک عراق است و با توجه به تنوع، تعداد و تراکم بسیار زیاد مین‌ها و مواد منفجره یکی از موانع اصلی اجرای این پروژه مهم در دو دهه گذشته محسوب می‌شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: با برنامه‌ریزی صورت‌گرفته و حرکت جهادی متخصصان داخلی، بخش عمده این مین‌روبی به طول ۱۰ کیلومتر انجام شده و تاکنون بیش از ۱۱ هزار نوع از انواع مهمات با استانداردهای روز کشف و منهدم شده است.

ذاکری گفت: انتظار داریم در صورت عدم برخورد با موانع پیش‌بینی نشده، ظرف ۱۰ روز آینده و زودتر از برنامه زمان‌بندی تعیین شده تحویل طرف عراقی شود و ادامه ساخت پروژه در این مسیر که از تعهدات طرف عراقی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار