آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۶۷۰۶
در نشست خبری مطرح شد؛

آغاز ساخت ۲۰۰ مدرسه جدید/تأکید بر عدالت آموزشی و ارتقای کیفیت در مناطق محروم

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان با تأکید بر عدالت آموزشی و ارتقای کیفیت در مناطق محروم، از آغاز ساخت ۲۰۰ مدرسه جدید در استان خبرداد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، منوچهر ضیائی مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان در نشست خبری به مناسبت هفته معلم با گرامی‌داشت حادثه دلخراش اخیر، از آغاز عملیات اجرایی ساخت ۲۰۰ مدرسه جدید در قالب «نهضت مدرسه‌سازی» و اجرای طرح‌های حمایتی برای مناطق کم‌برخوردار استان خبرداد.

وی در این نشست با ابراز همدردی با خانواده‌های داغ‌دار حادثه اخیر که منجر به جان‌باختن جمعی از هم‌وطنان و هم‌استانی‌ها شد، اظهارکرد: در این سوگ ملی، خود را شریک می‌دانیم و برای مجروحان، شفای عاجل مسئلت داریم.

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان با تبریک هفته معلم، این مناسبت را فرصتی ارزشمند برای تجلیل از مقام والای معلمان دانست و گفت: این ایام، نماد پاسداشت کسانی است که در دشوارترین شرایط، پرچم تعلیم و تربیت را برافراشته نگه داشته‌اند.

وی با تأکید بر نقش اساسی معلمان در توسعه کشور افزود: هیچ جامعه‌ای بدون توسعه آموزش و پرورش، به پیشرفت پایدار نخواهد رسید. معلمان، ستون فقرات تربیت نسل آینده‌اند و در فرهنگ دینی ما نیز جایگاهی بلند دارند.

ضیائی با اشاره به دوازدهم اردیبهشت، سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری، این روز را یادآور مقام علم، اعتدال، عقلانیت و آزادی اندیشه دانست و گفت: افتخار ماست که هفته معلم با نام این شهید فرزانه پیوند خورده است.

وی از آغاز فاز اجرایی احداث ۲۰۰ مدرسه جدید در استان از اردیبهشت‌ماه خبر داد و گفت: این طرح در قالب مسئولیت اجتماعی و با مشارکت صنایع و بنگاه‌های اقتصادی اجرا می‌شود. همچنین تفاهم‌نامه‌ای برای ساخت ۲۱۵ مدرسه منعقد شده که در مرحله اول، ساخت ۲۰۰ واحد آموزشی آغاز خواهد شد.

به گفته مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان، جمع‌آوری مدارس سنگی، تخریبی و کانکسی و نیز توسعه هنرستان‌ها از اولویت‌های جدی این طرح است و طراحی بیش از ۳۰ هنرستان بزرگ در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به حمایت رئیس‌جمهور و استاندار هرمزگان از برنامه‌های آموزش و پرورش، تصریح کرد: دو راهبرد اصلی دولت چهارم در حوزه تعلیم و تربیت، گسترش عدالت آموزشی با تمرکز بر رفع محرومیت و ارتقای کیفیت آموزش است. در استان نیز با جدیت این دو هدف دنبال می‌شود.

ضیائی از اجرای طرح آمادگی برای امتحانات نهایی ویژه ۱۷ هزار دانش‌آموز پایه‌های یازدهم و دوازدهم در مدارس دولتی خبر داد و گفت: برای هر درس، ۸ تا ۱۲ جلسه آموزشی و مشاوره‌ای برگزار می‌شود. همچنین برای تابستان آینده، دوره‌های آموزشی و تقویتی ویژه دانش‌آموزان پایه‌های اول، ششم و دهم در مناطق محروم برنامه‌ریزی شده است.

وی با اشاره به سفر دو روزه خود به یکی از مناطق محروم شرق استان افزود: در جریان این بازدید، با معلمان، مدیران و مسئولان محلی دیدار و گفت‌و‌گو صورت گرفت و تصمیماتی برای ارتقای وضعیت آموزشی آن منطقه اتخاذ شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان در ادامه از برگزاری چهل‌وسومین دوره مسابقات قرآن، نماز و عترت با حضور دو هزار دانش‌آموز دختر و پسر خبر داد و گفت: بیش از ۱۰۰ هزار دانش‌آموز در مرحله آموزشگاهی این رقابت‌ها شرکت کرده‌اند.

وی در پایان با تأکید بر لزوم حفظ شأن و کرامت معلمان، دانش‌آموزان و خانواده‌ها، گفت: آموزش و پرورش، بزرگ‌ترین نهاد فرهنگی، اجتماعی و خدماتی کشور است و تکریم مخاطبان باید در صدر اقدامات این نهاد قرار گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار