تاکید امیر حیدری بر نقش مدیران دانش و نشر در هدایت فضای فکری ارتش

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، همزمان با برگزاری چهل و ششمین نشست میزهای تخصصی ناشران و مدیریت دانش آجا که در مرکز آموزش درجهداری حضرت جوادالائمه (ع)، وابسته به نیروی زمینی ارتش، در حال برگزاری است، پیامی صادر کرد.
متن پیام به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
قُلْ هَلْ یَسْتَوِی الَّذِینَ یَعْلَمُونَ وَالَّذِینَ لَا یَعْلَمُونَ» (زمر/۹)
سلام علیکم؛
با حمد و سپاس به درگاه حضرت حق و درود بر روح بلند بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) و شهدای گلگون کفن میهن اسلامی و آرزوی سلامتی برای مقام معظم فرماندهی کل قوا (مدظله العالی).
برگزاری چهل و ششمین نشست میزهای تخصصی مدیریت دانش و ناشران آجا در نیروی زمینی ارتش بیانگر اهتمام عمیق و هوشمندانه به ضرورت ارتقا دانشی، فرهنگ سازمانی، تقویت مرجعیت علمی و تثبیت گفتمان علمی دفاعی در ساختار ارتش جمهوری اسلامی ایران است.
دانش، رکن بنیادین اقتدار نرم هر سازمان و زیربنای تعالی هر مجموعهای است و بیتردید ارتقا دانایی سازمانی مرهون تلاشهای بیوقفه و آگاهانه عزیزانی است که با اندیشه قلم و تدبیر خود روشنگر راه آیندهاند.
امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند بازخوانی نقش مؤثر علم و پژوهش، حرکت منسجم، خلاق و نظاممند در عرصه نشر دانش دفاعی، ارتقا سطح بلوغ مدیریت دانش، تولید محتواهای فاخر و ارتقا کتاب و نشریات ادواری اثرگذار در ارتش هستیم تا همپای تحولات علمی و تهدیدات نوین در مسیر رشد و تعالی سرمایه انسانی گامهای مؤثر و ماندگاری برداشته شود.
بیتردید نشر هدفمند و عالمانه علاوه بر ایجاد زمینه ثبت، ضبط، انتقال، تسهیم و کاربست یافتههای دانشی و پژوهشی، عامل اصلی در ترویج این دانش در میان آحاد کارکنان و تقویت بنیه خردمندی و بصیرتی همرزمان و همچنین زمینهساز تولید علم نافع و دستیابی به سازمان دفاعی دانش بنیان به شمار میرود.
جایگاه ارزشمند شما مدیران دانش و نشر، نقشی بیبدیل در تبیین مفاهیم کلان، مستندسازی تجربیات، راهبردی و هدایت فضای فکری ارتش ایفا میکند. بدون شک پیوند میان معرفت دینی، هویت ملی و فرهنگ جهادی در سایه تلاشهای شما عزیزان در حوزه علم و پژوهش مستحکمتر و پربارتر خواهد شد.
نشستهای تخصصی شما عزیزان فرصت مغتنمی است برای تبادل تجارب، همافزایی ظرفیتها و طراحی نقشه راهی روشن در مسیر توسعه و شکوفایی علمی و پژوهشی ارتش. بیشک دستاوردهای این نشستها، چراغ راهی خواهد بود برای برنامهریزیهای آینده و تقویت جبهه علمی درونسازمانی.
هماکنون نیروی زمینی ارتش با دارا بودن پنج ناشر اثرگذار کتاب، دهها نشریه وزین و اهل قلم فعال و حضور موفقیتآمیز در رویدادهای علمی سازمانی، ملی و بینالمللی، یاریگر ارتش انقلابی در دستیابی به اهداف کلان علمی و پژوهشی ارتش جمهوری اسلامی ایران در یک جهاد علمی است.
اینجانب ضمن ابراز خرسندی و قدردانی از تلاشهای دلسوزانه و حرفهای شما عزیزان و به ویژه معاونت علوم تحقیقات و فناوری آجا به عنوان ستاد تخصصی مدیریت دانش و نشر استمرار موفقیت و سربلندی همگان را در انجام این رسالت خطیر در سایهسار رهنمودهای فرمانده معظم کل قوا (مدظله العالی) از درگاه خداوند متعال مسئلت مینمایم.