آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۶۹۵۹

کوتاهی‌های داخلی پایانه‌های کانتینری بندر شهید رجایی نباید نادیده گرفته شود/هنوز دلیل قطعی آتش‌سوزی مشخص نشده است

امام جمعه بندرعباس با بیان اینکه هر حادثه‌ای علتی دارد گفت: کارشناسان هنوز دلیل قطعی آتش‌سوزی بندر شهید رجایی را مشخص نکرده‌اند، اما به‌احتمال زیاد این اتفاق بر اثر تعلل و کوتاهی برخی افراد و مسئولان رخ داده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده امام جمعه بندرعباس ضمن تسلیت به خانواده‌های جانباختگان حادثه انفجار در یکی از پایانه‌های کانتینری بندر شهید رجایی، اظهارکرد: همدلی، همبستگی و ایثارگری مردم و گروه‌های امدادی در سراسر کشور، توطئه‌های دشمنان برای ایجاد التهاب در جامعه را خنثی کرد.

وی با اشاره به تلاش رسانه‌های دشمن برای تحریک افکار عمومی پس از این حادثه، افزود: دشمنان در طول یک هفته با بمباران خبری، سعی در ایجاد التهاب در جامعه داشتند، اما همبستگی مردم ایران این توطئه‌ها را خنثی کرد.

امام جمعه بندرعباس با بیان اینکه هر حادثه‌ای علتی دارد، عنوان کرد: کارشناسان هنوز دلیل قطعی آتش‌سوزی بندر شهید رجایی را مشخص نکرده‌اند، اما به‌احتمال زیاد این اتفاق بر اثر تعلل و کوتاهی برخی افراد و مسئولان رخ داده است.

به گفته وی، حتی اگر فرض کنیم دشمن به‌صورت غیرمستقیم نقش داشته، باز هم کوتاهی‌های داخلی نباید نادیده گرفته شود.

حجت الاسلام و المسلمین عبادی زاده با تأکید بر لزوم عبرت‌گیری از این حادثه، گفت: محوطه‌های بنادر، محل انباشت طولانی‌مدت کالا نبوده و باید راهکار‌هایی برای تسریع در ترخیص کالا‌ها اندیشیده و از تکرار چنین حوادثی جلوگیری شود.

وی در ادامه با اشاره به دستور رهبر معظم انقلاب برای بررسی قصور‌ها و برخورد جدی با مقصران، افزود: ایشان تأکید کردند که پیام تسلیت من به خانواده‌های جانباختگان و مصدومان برسد و رسیدگی به مشکلات این عزیزان باید در اولویت باشد.

امام جمعه بندرعباس با اشاره به تأثیر این حادثه بر مردم استان به‌ویژه بندرعباس، گفت: هنوز یک هفته از این اتفاق نگذشته، اما برخی جانباختگان شناسایی نشده‌اند و وضعیت بسیاری از خانواده‌ها در ابهام است.

وی اظهارکرد: انتظار داریم مسئولان هرچه سریع‌تر به این موارد رسیدگی کنند.

حجت الاسلام و المسلمین عبادی زاده افزود: در این حادثه، همدلی و اتحاد مردم ایران را شاهد بودیم.

وی در پایان با تبریک روز معلم و دهه کرامت از معلمان خواست راه شهید مطهری را ادامه دهند و افزود: آموزش و پرورش باید کارخانه انسان‌سازی باشد و معلمان در برابر جریان‌های انحرافی دینی هوشیار باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار