رویکرد تبلیغات اسلامی توجه به آرمانهاست نه آرمها

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام محمود حسینی روز شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان متولی نهادینه سازی فرهنگ دینی و معنویت در کشور، همواره به دنبال نام و عنوان نبوده و در حوزه تبیین در صدد گره گشایی از مشکلات اجتماعی و فرهنگی و بسط و گسترش معنویت و فرهنگ دینی است.
وی با اشاره به اینکه اغلب دستگاههای اجرایی و خدماتی و سازمانهای گوناگون در برنامههای تبیینی و جهادی تبلیغات اسلامی دخیل بوده و همکاری دارند، گفت: هدف اصلی و محوری ما حرکت در مسیر توسعه فرهنگ دینی در جامعه است که یکی از ارکان تحقق این هدف مهم رسانهها هستند.
حسینی با تاکید بر اهمیت رسانهای مباحث فرهنگی و دینی، افزود: بدون تردید همکاری رسانهها و اهالی قلم و رسانه میتواند بخش مهمی از برنامههای تبلیغات اسلامی را در جامعه جاری و ساری کند.
وی خبرنگاران را معلمان فکری جامعه توصیف و اضافه کرد: پرورش فکری و معنوی جامعه بر عهده جامعه رسانهای است و در این مسیر باید نسبت به حملات فرهنگی نظام سلطه که ارکان جامعه و خانوادهها را هدف قرار گرفته است، با دقت و ظرافت حرکت کرد.
حسینی به اجرای طرح زندگی با آیهها در ماه مبارک رمضان اشاره و اظهار کرد: در طول اجرای این برنامه ۶۵۲ هزار و ۳۷۲ نفر جزو مخاطبان این طرح بودند که از طریق رسانهها و فضای مجازی برنامههای مربوطه را دنبال میکردند و در این میان مشارکت تعداد ۱۳۶ رسانه فعال در استان قابل توجه بود.
وی تولید تعداد ۵۱ عنوان محتوا پیرامون آیه ها، اجرای ۹۳ مسابقه پیامکی با ۱۰۵ هزار شرکت کننده و اهدای ۱۱۶ مورد جوایز، ۴۶ مورد تبلیغات محیطی، برپایی تعداد ۳۶۵ نمایگشاه پوستر زندگی با آیه ها، برپایی تعداد ۸۹ نشست تبینی، توزیع ۸۶۵ محتوای رسانهای و برگزاری ۷۰ جلسه پرده خوانی ویژه بانوان با عنوان ستارگان زمینی و ۷۰۰ محفل خانگی بانوان را از جمله برنامههای اجرایی در قالب طرح زندگی با آیهها در رمضان گذشته عنوان کرد.
حسینی از نحوه همکاری و مشارکت شهرداری تبریز در اجرای طرح زندگی با آیهها انتقاد کرد و گفت: متاسفانه آنگونه که انتظار میرفت این مجموعه کمک حال اداره کل تبلیغات اسلامی نبود و ما از این نهاد انتظارات بیشتری داشتیم.