آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۷۴۱۶

تشکیل کمیته جدید برای پیگیری بیمه‌ای بندر شهید رجایی

معاون اتکایی بیمه مرکزی گفت: قرار است یک کمیته جدید متشکل از بیمه مرکزی و سندیکای بیمه گران تشکیل شود تا سندیکای بیمه‌ گران به عنوان بازوی اجرایی و بیمه مرکزی به عنوان بازوی حاکمیتی، یک سازماندهی استاندارد برای تسهیل اقدامات بیمه در بندر شهید رجایی را انجام دهند.
تشکیل کمیته جدید برای پیگیری بیمه‌ای بندر شهید رجایی

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مجید تقی‌لو، گفت: در رابطه با حادثه اخیر بندر شهید رجایی، در بخش فوتی‌ها کسانی که شناسایی شده‌اند، پرداخت خسارت آنها از محل بیمه نامه‌های کارفرما پرداخت شده است. فردا نیز قرار است طی یک سفر مجدد به بندر عباس و برگزاری یک جلسه در استانداری هرمزگان، هماهنگی‌ها لازم برای تسهیل خدمات بیمه‌ای صورت بگیرد.  

وی افزود: قرار است یک کمیته جدید متشکل از بیمه مرکزی و سندیکای بیمه‌گران تشکیل شود تا سندیکای بیمه‌گران به عنوان بازوی اجرایی و بیمه مرکزی به عنوان بازوی حاکمیتی، یک سازماندهی استاندارد برای تسهیل اقدامات بیمه در بندر شهید رجایی را انجام دهند و در تلاش هستیم که در شرایط فعلی از انجام کارهای انفرادی و هیجانی جلوگیری شود تا بتوانیم در صنعت بیمه به عنوان یک کل جامع و هماهنگ، تعهدات بیمه‌ای و خدمات بیمه‌ای مربوط به این حادثه را در زمان بهتری و با کاهش فرایندهای بروکراتیک، انجام دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار