آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۷۸۰۸
عضو کمیسیون عمران مجلس تاکید کرد :

لزوم اتصال شهرداری‌ها به سامانه املاک و اسکان برای شناسایی خانه‌های خالی

نماینده الیگودرز در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون عمران مجلس بر ضرورت اتصال شهرداری‌ها به سامانه املاک و اسکان تأکید کرده و از پیگیری کمیسیون عمران برای تکمیل این سامانه و بهبود کارآمدی آن خبر داد.

حمیدرضا گودرزی، نماینده الیگودرز و عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو ، در خصوص وضعیت فعلی سامانه املاک و اسکان و عدم اتصال شهرداری به این سامانه اظهار داشت: «این سامانه قرار بود که تمامی دستگاه‌های دولتی و اجرایی اطلاعات خود را با این سامانه به اشتراک بگذارند تا فرآیند شناسایی خانه‌های خالی و مشکلات مرتبط با آن به‌صورت دقیق‌تری پیگیری شود. اما اکنون مشخص شده که هنوز شهرداری‌ها به این سامانه متصل نشده است»

وی در ادامه افزود: «کمیسیون عمران مجلس برنامه دارد تا این ارگان را به سامانه املاک و اسکان متصل کند و این موضوع در دستور کار ما قرار دارد. شخصاً پیگیری خواهم کرد تا این مشکل حل شود شهرداری‌ها نیز به این سامانه متصل شوند.»

گودرزی در خصوص تأثیرات مثبت تکمیل این سامانه گفت: «اگر سامانه به‌طور کامل و بدون مشکل کار کند، قطعاً می‌تواند به شناسایی خانه‌های خالی کمک کند. اما این بستگی به کارآمدی و دقت اطلاعات ورودی و خروجی سامانه دارد. به‌عبارت‌دیگر، اگر این سامانه بتواند به‌طور دقیق و صحیح اطلاعات مربوط به املاک و مسکن را جمع‌آوری و پردازش کند، می‌توان امیدوار بود که به شناسایی خانه‌های خالی کمک خواهد کرد.»

نماینده الیگودرز همچنین به نکته‌ای مهم اشاره کرد و افزود: «نقطه ضعف اصلی این سامانه ممکن است این باشد که در صورت وجود نقاط ضعفی در سیستم یا اشتباهات در اطلاعات ورودی، نتایج آن نیز صحیح نخواهد بود. در واقع، اگر سیستم به‌درستی به دیگر سیستم‌ها متصل نباشد و اطلاعات آن دقیق نباشد، خروجی‌های آن نیز قابل اعتماد نخواهند بود.»

وی تصریح کرد: «برای مثال، اگر سامانه خروجی‌ای بدهد که نشان دهد در کل کشور یک میلیون خانه خالی وجود دارد، ولی این اطلاعات نادرست یا ناقص باشد، واضح است که سیستم کارآمد نخواهد بود. بنابراین، تکمیل و بهبود این سامانه نه تنها از نظر فنی بلکه از نظر هماهنگی بین دستگاه‌های مختلف بسیار ضروری است.»

گودرزی در پایان افزود: «در نهایت، باید گفت که هدف اصلی از این سامانه شفافیت و نظارت بهتر بر بازار مسکن است. اگر این سامانه به‌طور کامل و صحیح عملیاتی شود، می‌تواند در کاهش مشکلات بازار مسکن و شناسایی خانه‌های خالی کمک بزرگی باشد.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار