آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۷۹۰۵
در پاسخ به گزارش دانشجو مطرح شد:

سرپرست آبفا شادگان: مشکل آبرسانی در روستای منصوره تا پایان هفته حل می‌شود

سرپرست آبفا شادگان گفت: با اقدامات انجام شده و افزایش فشار آب مشکل آبرسانی در روستای منصوره در هفته جاری برطرف خواهد شد.

عباس حزبه پوران سرپرست آبفا شادگان در خصوص درج گزارش در خبرگزاری دانشجو با عنوان (چالش‌های آبرسانی در روستای منصوره شادگان / نگرانی‌های جدی برای تامین آب) در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: با توجه به گزارشات مبنی بر وجود افت فشار در روستای منصوره، دستورات لازم صادر شد و گروه عملیاتی آبفا وارد عمل شدند.

وی افزود: پس از بررسی‌ها و با نظر کارشناسان آبفا فشار آب در این روستا از ۶/۵ به ۹ Br افزایش پیدا کرد.

حزبه پوران اظهار کرد: آبفا شادگان در پی موارد افت فشار در روستای منصوره اقدامات مهمی را جهت رفع این معضل در دستور کار خود قرار داده است.

سرپرست امور آبفا منطقه شادگان ادامه داد: اقدام مهم آبفا شادگان جهت رفع این مشکل نصب شناور آبرسانی است که این اقدام پس از آماده سازی شناور، در روز‌های آتی انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید؛

 

وی گفت: تقویت فشار آب خانوار‌ها یکی دیگر از اقدامات آبفا برای رفع مشکل است که این مورد. نیز سهم بسزایی در افزایش کمیت آب در این روستا خواهد داشت.

حزبه پورانافزود: آبفا شادگان با اقدامات لازم پایداری شبکه آب در روستای منصوره را تا پایان هفته جاری به پایان خواهد رساند.

سرپرست امور آبفا منطقه شادگان با اشاره به وجود انشعابات متعدد غیر مجاز در روستای منصوره در پایان گفت: وجود این انشعابات نقش برجسته‌ای در بروز چنین مشکلی دارد که در این باره همکاری مردم با آبفا می‌تواند زمینه ساز رفع مشکل باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار