آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۸۸۶۵
آخر هفته ‎با اخبار دانشگاهی |

از آخرین وضعیت ساخت خوابگاه‌های متاهلی تا چگونگی ثبت نام بن کارت‌های دانشجویی

هفته‌ای که گذشت، خبر‌هایی از جنس صنفی، فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه‌ها منتشر شد. برخی از این اخبار توجه دانشجویان زیادی را به خود جلب کرد، افراد بسیاری را در برگرفت و حائز اهمیت بود.
از آخرین وضعیت ساخت خوابگاه‌های متاهلی تا چگونگی ثبت نام بن کارت‌های دانشجویی

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هفته‌ای که گذشت، خبر‌هایی از جنس صنفی، فرهنگی و دانشجویی در سطح دانشگاه‌ها منتشر شد. برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را دربر گرفت و برای آنها حائز اهمیت بود. گزیده‌‍ای از مهم‌ترین اخبار صنفی و فرهنگی دانشگاه‌ها در هفته گذشته را مرور می‌کنیم.

 

پیشرفت بالای ۷۰ درصدی ساخت ۱۵۰۰ خوابگاه دانشجویان متاهل

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان درباره احداث خوابگاه دانشجویان متاهل اعلام کرد که برای امسال حدود ۱۵۰۰ واحد خوابگاهی در نظر گرفته شده است که بعضی از این طرح‌ها بین ۷۰ تا ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند.

 سعید حبیبا همزمان با آغاز هفته خوابگاه‌ها درباره برنامه‌های وزارت علوم و سازمان امور دانشجویان در این زمینه اظهار داشت: با توجه به قانون مصوب مجلس شورای اسلامی، ساخت خوابگاه‌های جدید به ویژه متمرکز بر خوابگاه دانشجویان متاهل از موضوعات مهمی است که امید است در برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت بتوانیم ۳۵ هزار خوابگاه ویژه دانشجویان متاهل را احداث کنیم.

وی این را هم گفت که برای سال جاری حدود ۱۵۰۰ خوابگاه در نظر گرفته شده که بعضی از این خوابگاه‌ها بین ۷۰ تا ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند و با تلاش و برنامه ثابتی که وزیر علوم به صورت هفتگی در ستاد وزارت که به همین منظور تشکیل شده است، داریم، با هماهنگی‌های انجام شده بین دانشگاه‌ها، بانک‌ها و وزارت راه و شهرسازی به این هدفگذاری دست خواهیم یافت.

 

/

 

دستگیری سارقانی که گوشی دختر دانشجوی شهید بهشتی را دزدیده بودند

سارقانی که گوشی دختر دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی را دزدیده بودند، توسط پلیس تهران دستگیر شدند. رئیس پلیس آگاهی تهران همچنین از پیگیری‌های جدی برای بهبود روشنایی معابر و نصب کیوسک‌های اطراف دانشگاه به منظور افزایش امنیت دانشجویان خبر داد.

رئیس پلیس آگاهی تهران از دستگیری سارقانی که گوشی دختر دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی را به سرقت برده بودند، خبر داد. این دستگیری پس از تحقیقات گسترده و همکاری نزدیک میان پلیس و مقامات دانشگاه انجام شد.

وی همچنین در ادامه اظهار داشت: "بحث روشنایی معابر و همکاری در نصب کیوسک‌های اطراف دانشگاه را با جدیت در حال پیگیری هستیم تا مشکلی برای دانشجویان پیش نیاید. " این اقدام به منظور افزایش امنیت و رفاه دانشجویان در محیط‌های آموزشی انجام می‌شود.

 

/

 

چگونه بن کتاب دانشجویی ثبت نام کنیم؟

ثبت نام بن دانشجویی برای نمایشگاه کتاب یکی از فرصت‌های ارزشمند برای دانشجویان است که به آنها این امکان را می‌دهد تا کتاب‌های علمی، دانشگاهی و فرهنگی را با تخفیف‌های ویژه خریداری کنند.

بن کارت نمایشگاه کتاب یکی از فرصت‌های مهم برای دانشجویان و طلاب است که با هدف ارتقاء سطح علمی و فرهنگی در دسترس قرار گرفته است. این طرح با فراهم آوردن تخفیف‌های ویژه بر خرید کتاب‌های مورد نیاز، به دانشجویان و طلاب کمک می‌کند تا به منابع علمی و فرهنگی دسترسی بهتری داشته باشند.

نمایشگاه کتاب به عنوان یکی از بزرگ‌ترین رویداد‌های فرهنگی کشور، امکانی است که از آن طریق می‌توان به آخرین دستاورد‌های علمی و فرهنگی در حوزه‌های مختلف آشنا شد. آغاز توزیع بن کارت نمایشگاه کتاب، فرصتی ارزشمند برای تشویق به مطالعه و پژوهش در میان نسل جوان و فرهیخته کشور به شمار می‌آید.

 

/

دانشجویان نگران یارانه غذایی نباشند

رئیس دانشگاه خوارزمی گفت: با توجه به تغییرات زیرساختی و اقدامات جدید، دانشجویان نیازی به نگرانی در خصوص وضعیت غذای خود ندارند و این تغییرات بهبود وضعیت تغذیه و امکانات دانشگاه را به دنبال خواهد داشت.

بیژن عبدالهی در خصوص برنامه‌های دانشگاه برای اجرای طرحی پایلوت برای ارائه یارانه غذای دانشجویی به دانشجویان جهت خرید غذا از رستوران‌های مکمل گفت: در توضیح این موضوع باید گفت که دانشگاه خوارزمی به شیوه قبلی خود در حال ادامه فعالیت است. در نیمه دوم سال، تغییراتی در مدیریت ایجاد شده و تنوع غذایی افزایش یافته است. به این ترتیب، دو نوع غذا با قیمت‌های متفاوت ارائه می‌شود و در کنار آن، یک وعده غذایی رایگان نیز در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد که با استقبال خوبی مواجه شده است. این تصمیم با مشورت شورای صنفی و بر اساس نیاز‌های دانشجویان اتخاذ شده است.

 

/

یارانه ۲۵ میلیاردی تجهیز کتابخانه دانشگاه‌های کشور

معاونت فرهنگی وزارت علوم با همکاری وزارت ارشاد با اختصاص یارانه‌ای زمینه خرید کتب و آثار خارجی و به روز علمی دنیا را برای دانشگاه‌های کشور در نمایشگاه کتاب فراهم کرده است.

با نزدیک شدن به ایام برگزاری سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب، وزارت علوم تمهید ویژه‌ای را برای استفاده بهتر دانشگاه‌ها از این رویداد مهم و فرهنگی کشور در نظر گرفته است.

 

/

 

وحید شالچی، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، در این خصوص اظهار داشت: به دلیل افزایش و نوسانات قیمت ارز در سال‌های اخیر، منابع کتابخانه‌های کشور و دانشگاه‌ها از کتاب‌های به روز خالی شده است. محققان و دانشگاهیان کشور برای فعالیت‌های مهم علمی خود نیاز دارند به آخرین یافته‌ها و مطالعات علمی جهان دسترسی داشته باشند لذا امسال تمهید و طرح ویژه‌ای با همکاری معاونت فرهنگی وزارت علوم و معاونت فرهنگی وزارت ارشاد برای استفاده بهینه دانشگاه‌ها از فرصت نمایشگاه کتاب در نظر گرفته شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار