۷۰۰ هزار متر مربع از مراکز درمانی ارتش نوسازی شد

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سرتیپ دوم پزشک شهباز زارعی روز چهارشنبه در آیین بهره برداری از اتاق عمل و اورژانس بیمارستان ۵۵۷ ابن سینا (ارتش همدان) بیان کرد: بیمارستان ارتش در همدان تنها بیمارستان این نیرو است که نیازمند بهسازی، نوسازی و تجهیز بود.
وی افزود: این بیمارستان نیازمند بخش جامع تصویر برداری و سی تی اسکن است تا بتواند پاسخگوی نیازهای عملیاتی، درمانی و حوزه سلامت باشد.
رئیس اداره بهداشت امداد و درمان نیروی زمینی ارتش اضافه کرد: نیروی زمینی ارتش تا شهریور سال ۱۴۰۴ چندین طرح بیمارستانی را در نقاط مختلف کشور بهره برداری می کند.
سردار زارعی گفت: ارتش ۴۶ هزار شهید تقدیم این انقلاب کرده که سهم نیروی زمینی تقدیم ۴۲ هزار شهید است و یک هزار و ۵۵۴ نفر از شهدا از کادر بهداشت و درمان هستند.
وی افزود: چهار رکن فضای فیزیکی، تجهیز این فضاها، دستور العمل ها و نظام پرداخت و چهارم نیروی انسانی از ارکان مورد توجه در اداره بهداشت امداد و درمان نزاجا است.
رئیس اداره بهداشت امداد و درمان نیروی زمینی ارتش گفت: دانش آموختگان در مراکز علمی منجر به تغییراتی از جمله تاسیس بیمارستان و موسسات پزشکی در کشورمان شدند که از جمله شخصیتهای مهم این دوره، دکتر امیر اعلم است که بنیانگذار قانون طبابت و بیمارستان زنان و اطفال در ایران به شمار میرود.
سرتیپ دوم زارعی اضافه کرد: همچنین، در سال ۱۳۱۳، دو دانشکده جدید، از جمله دانشکده افسری و دانشگاه تهران تأسیس شدند که دکتر شمس، یکی از پزشکان برجسته، نیز در این دوره به تأسیس بانک خون و انجام اولین پیوند قرنیه در خاورمیانه پرداخت.
وی با بیان نقش پزشکان در دوران دفاع مقدس گفت: ۳۷ بیمارستان ثابت و بیمارستانهای صحرایی در مناطق جنگی تأسیس شد و دکتر تابش یکی از پزشکان برجسته در این دوران ۱۸ هزار عمل جراحی انجام داد که به عنوان نماد فداکاری و خدمت به ملت، جایزه بین المللی جراح جنگ را گرفت.
رئیس اداره بهداشت امداد و درمان نیروی زمینی ارتش تاکید کرد: ارتش فدایی ملت یک شعار نیست بلکه یک هویت، راهبرد، خط مشی، سبک و مکتب است، ارتش هر جا ماموریتی حتی در حوزه اجتماعی بوده به تکلیف خود به خوبی عمل کرده است.