آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۹۳۰۵
در دیدار با وزیر انرژی و ذخایر آبی تاجیکستان

عارف:هیچ مانعی در گسترش روابط ایران و تاجیکستان وجود ندارد

معاون اول رئیس جمهور در دیدار وزیر انرژی و ذخایر آبی تاجیکستان گفت: هیچ مانعی در گسترش روابط بین دو کشور وجود ندارد و این راهبرد در درجه نخست به ویژگی‌های مشترک فرهنگی، حوزه تمدنی و هم زبان بودن برمی‌گردد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور در دیدار «دلیرجمعه»، وزیر انرژی و ذخایر آبی تاجیکستان، اظهار داشت ما دو کشور همسایه و برادر هستیم. ایران خانه دوم شما و تاجیکستان خانه دوم ماست.

در این دیدار که در دفتر معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد، عارف پس از شنیدن گزارش «وزیر انرژی و ذخایر آبی تاجیکستان» و توضیحات او درباره نتایج هفدهمین اجلاس کمیسیون مشترک دو کشور در شیراز و سطح روابط تجاری دو کشور گفت: هیچ مانعی در گسترش روابط بین دو کشور وجود ندارد و این راهبرد در درجه نخست به ویژگی‌های مشترک فرهنگی، حوزه تمدنی و هم زبان بودن برمی‌گردد و خوشبختانه با اراده‌ای که در مقامات دو کشور وجود دارد، می‌توانیم در زمینه‌های مختلف روابط دو‌کشور را گسترش دهیم.

معاون اول رئیس‌جمهور ضمن ارزیابی مثبت از برگزاری منظم کمیسیون مشترک، بر اجرایی شدن توافقات فیمابین دو کشور، تاکید کرد.

عارف با اشاره به ظرفیت‌های موجود در روایط دو کشور در حوزه‌های مختلف از قبیل اقتصادی، تجاری، صنعتی و خدمات فنی و مهندسی و گردشگری و علمی و آموزشی گفت: تقویت ارتباطات بخش‌های خصوصی دو کشور حائز اهمیت است.

در این دیدار، وزیر انرژی و ذخایر آبی تاجیکستان نیز با تشکر از مهمان‌نوازی بعمل آمده در شهر شیراز، اهمیت و جایگاه ایران در سیاست خارجی تاجیکستان را مورد تاکید قرار داد.

وی با اشاره به روند رو به افزایش حجم مبادلات تجاری دو کشور، تاکید کرد: توافقات خوبی در اجلاس کمیسیون مشترک همکاری حاصل شد.

وزیر انرژی و ذخایر آبی تاجیکستان با اشاره به دعوت نخست وزیر تاجیکستان از معاون اول رئیس‌جمهور برای سفر به این کشور، ابراز امیدواری کرد که با انجام این سفر گام جدیدی برای توسعه روابط دوستانه دو کشور برداشته شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار