۱۵ درصد کسری گوشت مورد نیاز از طریق واردات تامین‌می شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۹۸۰۷

۱۵ درصد کسری گوشت مورد نیاز از طریق واردات تامین‌می شود

دبیرانجمن صنعت گوشت گفت: بنابر آمار ۱۰ درصد کسری گوشت گوسفندی و ۵ تا ۱۰ درصد گوشت گوساله از طریق واردات تامین می‌شود.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مسعود رسولی دبیر انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی گفت: سیاست وزارت جهاد و وزارت صمت در خصوص واردات کاملا مشخص است، اما متاسفانه سازمان برنامه و بودجه فعلا با تخصیص ارز مخالفت کرده که این امر منجر به بلاتکلیفی واردکنندگان شده است.

به گفته وی، وزارت جهاد به عنوان متولی امر، بازار را کاملا می‌شناسد و سیاست‌ها مشخص است، اما سازمان برنامه جلوی تخصیص ارز حتی برای واردکنندگانی که طلب دارد، گرفته است.

رسولی ادامه داد: بنابر آمار ۱۰ درصد گوشت گوسفندی و ۵ تا ۱۰ درصد گوشت گوساله از طریق واردات تامین می‌شود که بنابر سیاست‌های دولت برای واردات بدلیل تامین بخشی از نیاز، تنظیم بازار و یک سری اقشار کم درآمد کالا با قیمت مناسب باید وارد شود.

دبیر انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی گفت: برخی کارشناسان اذعان می‌کنند که واردات گوشت مقرون به صرفه است و در مقابل برخی کارشناسان بدلیل حمایت از تولید داخل واردات نباید صورت بگیرد، اما بنده معتقدم که گوشت وارداتی و تولید داخل مکمل یکدیگرند و برای تنظیم بازار باید کنار هم باشند.

پربازدیدترین آخرین اخبار