آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۰۷۱۴
رئیس هیات مدیره انجمن اپک؛

نمایشگاه نفت امسال امیدوارکننده بود

محمد حلوائی گفت: نمایشگاه نفت امسال متاثر از فضای مثبت پیش آمده ناشی از تحولات سیاسی و بین المللی، بسیار امیدوار کننده‌تر از سال‌های گذشته بود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد حلوائی رئیس هیات مدیره انجمن اپک در آخرین روز بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با بیان اینکه این دور از نمایشگاه انگیزه فعالان صنعت نفت، گاز و پتروشیمی را برای تلاش مضاعف بیشتر کرده است، به رایزنی ها و قراردادهای منعقده بین شرکت های حاضر در این نمایشگاه اشاره کرد و افزود: نمایشگاه محلی برای پیدا کردن نقاط ضعف و اینکه چه چیزی کم داریم، است تا تلاش کنیم این ضعف ها را برطرف کنیم.

 

رئیس هیات مدیره انجمن شرکت های مهندسی و پیمانکاری نفت، گاز و پتروشیمی خاطرنشان کرد: این رویداد، فرصت مغتنمی برای رایزنی، انتقال تجربیات و تسهیل شرایط تولید و سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز کشور فراهم می‌آورد.

 

حلوائی از برنامه‌های جدید انجمن در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: برنامه‌های امسال با تمرکز بر شفاف‌سازی مقررات، حمایت از پیمانکاران داخلی، گسترش ارتباطات بین‌المللی و آموزش‌های تخصصی تدوین شده و در نمایشگاه معرفی خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار