آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۰۷۱۵

کشف ۳۲ میلیون تن ذخایر فلزی و غیرفلزی جدید در سیستان و بلوچستان

سرپرست اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان از کشف ۳۲ میلیون تن ذخایر معدنی جدید در استان خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مجیب حسنی ظهر امروز در حاشیه دومین نشست خبری استاندار سیستان و بلوچستان با اصحاب رسانه، ضمن تقدیر از خبرنگاران به‌عنوان بازوان توانمند مدیریت اجرایی استان، گزارشی از اقدامات و دستاوردهای اقتصادی ارائه داد و با بیان اینکه رسانه‌های رسمی استان در بزنگاه‌های مختلف با نگاهی منصفانه و مسئولانه، علاوه بر انتقال گلایه‌های مردمی، واقعیت‌های حوزه مدیریتی را نیز بازتاب داده‌اند، گفت: از زمان آغاز به کار دولت وفاق ملی و انتصاب استاندار، جریان امید و تحول در سطح استان، به‌ویژه در بخش اقتصادی، آغاز شد.

وی یکی از دستاوردهای مهم دولت در استان را مصوبه ویژه هیئت دولت در سفر ریاست‌جمهوری عنوان و ادامه داد: با پیگیری‌های استاندار، بیست همت اعتبار با نرخ سود سه درصد پایین‌تر از نرخ مصوب شورای پول و اعتبار، برای پروژه‌های زیرساختی و سرمایه‌گذاری استان تصویب شد.

این مسئول ادامه داد: تا ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴، تعداد ۱۹۶ طرح بزرگ و کوچک با مجموع اعتبار بیش از ۱۷ همت به بانک‌ها معرفی شده‌اند که عمده آن‌ها منجر به عقد قرارداد شده‌اند، همچنین تا پایان سال ۱۴۰۳، بیش از ۵۳۰ طرح با حدود ۸.۵ همت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه‌های گردشگری، کشاورزی، صنعت و معدن به بهره‌برداری رسیده‌اند.

وی به افزایش اختیارات بانک‌ها برای اعطای تسهیلات اشاره و گفت: پیش از این، پرداخت تسهیلات بالای ۲۰ میلیارد تومان با مشکلاتی همراه بود، اما اکنون برخی بانک‌ها تا سقف ۱۲۰ میلیارد تومان نیز در استان اختیار پرداخت دارند.

این مسئول با اشاره به اقدامات حوزه انرژی‌های نو و تجدیدپذیر، از برنامه‌ریزی برای افزایش ظرفیت تولید برق خبر داد و افزود: از ظرفیت ۸۰ مگاوات فعلی، تکلیف داریم این عدد را تا پایان سال به بالای ۲۰۰ مگاوات در حوزه انرژی خورشیدی و بادی ارتقا خواهیم داد.

وی درباره وضعیت معادن استان نیز گفت: استان سیستان و بلوچستان با افزایش سطح مطالعات اکتشافی، موفق به کشف ۳۲ میلیون تن ذخایر جدید فلزی و غیرفلزی شده و رتبه دوم کشوری در اکتشاف و رتبه هفتم در مجموع شاخص‌های معدنی را به دست آورده است.

حسنی در بخش تجارت و مبادلات مرزی نیز از تدوین برنامه‌ای برای ارتقای معیشت مرزنشینان خبر داد و گفت: هدف ما آن است که اثرات مثبت مبادلات مرزی به‌طور مستقیم به نفع مرزنشینان تمام شود و انحصار در این حوزه کاهش یابد.

وی درباره نگرانی‌های مطرح‌شده در خصوص انتخاب مباشران برای کولبران گفت: با تصویب سه مصوبه ملی و استانی، مدل انتخاب مباشران با مشارکت خانوارها اصلاح شده و در سند توسعه استان نیز لحاظ شده است.

حسنی در پایان تأکید کرد: با هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و نظارت رسانه‌ها، امیدواریم شاهد گام‌های مؤثر در مسیر توسعه پایدار و متوازن استان باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار